7 τρόποι να να δεις το πρόσωπο σου 10 χρόνια νεότερο

1. Πιες πολύ νερό μέσα στην διάρκεια της μέρας :

Αν δεν είσαι φαν του νερού, άρχισε σιγά-σιγά με μπουκαλάκια των 300ml και κάθε μέρα πρόσθεσε και παραπάνω. Όταν φτάσεις στο 1λιτρο ημερησίως θα είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

2. Eπιλεξε φαγητά με βιταμίνες :

Άφησε για λίγο τις διατροφικές υπερβολές που κάνεις κάθε μέρα και διάλεξε φαγητά που είναι πλούσια σε βιταμίνες. Με αυτό τον τρόπο και καλύτερο δέρμα θα έχεις αλλά και η διατροφή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

3. Eπένδυσε σε μια καλή κρέμα :

Οκ! Μπορεί η επιλογή μιας καλής και ακριβής κρέμας να σου φαίνεται υπερβολή, όμως αν αποκτήσεις μια που είναι κατάλληλη για το δέρμα σου, απλά θα την αγαπήσεις. Επένδυσε σε μια πολύ καλή κρέμα και σύντομα θα δεις διαφορά στο πρόσωπο σου.

4. Κοιμήσου αρκετά :

Αυτό το tip το γνωρίζεις αρκετά, γι’ αυτό θα το ξαναδιαβάσεις άλλη μια φορά μέχρι να το κάνεις πράξη. Το 8ωρο είναι ο ιδανικός χρόνος για να κοιμάσαι κάθε μέρα και να κάνεις το δέρμα σου πιο νεανικό από ποτέ.

5. Δώσε αρκετή βαση στην μαξιλαροθήκη σου :

Και όμως, η μαξιλαροθήκη σου είναι η μεγαλύτερη εστία μικροβίων που έχεις στο σπίτι σου. Φρόντισε να αλλάζεις συχνά μέσα στην εβδομάδα για να είναι πάντα το πρόσωπο σου καθαρό και όμορφο.

6. Γίνε φίλη με την ελαστίνη :

Το κολλαγόνο και η ελαστίνη υπάρχουν παντού! Δώσε βάση σε όλα εκείνα τα φαγητά και τα προϊόντα που τα περιέχουν και προσπάθησε να τα βάλεις στην καθημερινότητα σου. Και μην ξεχνάς ότι είναι οι σύμμαχοι σου για πιο νεανικό πρόσωπο και δέρμα.

7. 2 φορές την εβδομάδα μην ξεχνάς να βάζεις μάσκα ομορφιάς :

Τι νόμιζες; Οι διάσημες δεν έχουν άλλη δουλειά από το να βάζουν συνεχώς μάσκες προσώπου; Ακολούθησε το παράδειγμα τους και έστω 2 φορές την εβδομάδα κάνε μια κούρα ομορφιάς στο πρόσωπο σου. Αποκλείεται να μην δεις την διαφορά αμέσως μετά!

Aκολούθησε αμέσως τα συγκεκριμένα tip και δες την διαφορά ακόμα και αύριο!

Σχολιάστε