Διάβασε εδώ την σημερινή σου πρόβλεψη για 6-10-2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (06/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε ανάγκη να ηρεμήσετε και θα καταφέρετε να επιλύσετε κάποια θέματα με την οικογένειά σας ενώ ίσως να χειριστείτε καλύτερα θέματα οικονομικά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με φίλους ή καλλιτεχνικές ομάδες και θα ευνοηθεί η επικοινωνία σας  ενώ κάποιοι θα έχετε σημαντική υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα σε κάποια θέματα που ίσως αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως να δυσανασχετήσετε με θέματα επαγγελματικά ωστόσο θα έχετε κάποια οικονομική ανταμοιβή. Ωστόσο προσέχετε προς το βράδυ τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με αδέλφια ή με κοντινούς σας ανθρώπους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με νομικά ,σπουδές αλλά ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι  και θα βρείτε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο προς το βράδυ κάποια θέματα μέσα στην ημέρα μπορεί να σας προβληματίσουν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε το πρωί να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που μπορεί να εκκρεμούν ωστόσο προσέχετε μέσα στην ημέρα εντάσεις με συνεργάτες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και από το πρωί θα έχετε θετικές επαφές με φίλους ή με μια ομάδα που ίσως συνεργαστείτε ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε κάποια πρόταση από εργασία ή κάποια βοήθεια από φίλους στα επαγγελματικά σας ωστόσο προς το βράδυ να νοιώθετε λίγο μπερδεμένοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (06/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να έχετε βοήθεια από κάποιον προϊστάμενό σας στα σχέδιά σας ή σε κάποια σεμινάρια ή ταξίδι.Ωστόσο ίσως να έχετε κάποια δυσκολία ή εμπόδια από την οικογένειά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και από το πρωί θα τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε ή να συμφωνήσετε με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να είστε πιο κοντά συναισθηματικά σήμερα με τα αδέλφια σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποια πρόταση για καλλιτεχνική συνεργασία.Ωστόσο μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις για οικονομικά ή έξοδα αλλά και κάποια δυσκολία στη συνεννόηση.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και την εργασία σας ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας θα έχετε κάποιες εντάσεις σε συνομιλίες με συνεργάτες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε ανάγκη περισσότερο να μείνετε με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ωστόσο μάλλον θα προκύψουν αρκετές συναντήσεις αλλά και ξαφνικές προσκλήσεις που τελικά δεν θα σας είναι δυσάρεστες.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s