Πώς θα κυλήσει η μέρα σου για 17/11/2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα ή να τακτοποιήσετε προσωπικές υποθέσεις σας.Προσέχετε λίγο προς το μεσημέρι αφού μπορεί να μην σας κατανοούν στο εργασιακό σας περιβάλλον  και φροντίστε να μην κάνετε συζητήσεις που θα σας προκαλέσουν ψυχική κούραση..

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει από τον 5ο σας οίκο να τακτοποιήσετε θέματα με τη δημιουργικότητα σας αλλά να βρείτε και τρόπους ώστε να έχετε κάποιο κέρδος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.Ωστόσο προς το μεσημέρι μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία με νομικά του σπιτιού και της οικογένειας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και θα δυσκολευτείτε με κάποια θέματα επαγγελματικά αλλά και αγγαρείες της καθημερινότητας παρόλο που μέσα σας θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες διεξόδους για να τις αντιμετωπίσετε. Επίσης κάποια δυσκολία στη συνεννόηση με συνεργάτες μπορεί να σας δυσκολέψουν περισσότερο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο θα σας ωθήσει να έχετε επαφές με το κοντινό σας περιβάλλον και ίσως συναντήσετε με κάποιους φίλους.Ωστόσο προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε αλλά ίσως να μάθετε και κάποιο νέο ή κάποιο κουτσομπολιό που θα σας ενοχλήσει αρκετά.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και στον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες λύσεις για να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα.Θα θελήσετε πάντως να είστε δημιουργικοί σήμερα αλλά μάλλον θα σας πάνε πίσω θέματα οικονομικά.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση προσωπικών θεμάτων σας αλλά να έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες ή κάποια πρόταση από το εξωτερικό.Ωστόσο θα δυσκολευτείτε λίγο με την επικοινωνία σας μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια και προς το βράδυ να νιώσετε λίγο εξουθενωμένοι.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 12ο σας οίκο θα σας δώσει την ανάγκη να απομονωθείτε ώστε να σκεφτείτε μόνοι σας κάποια πράγματα που θέλετε να τακτοποιήσετε μέσα σας αλλά μπορεί να πάρετε και κάποια μυστική οικονομική βοήθεια σήμερα από κάποιο συνεργάτη.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/11/2022), η Σελήνη στην Παρθένο και στον 11ο σας οίκο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα συνεργασιών αλλά μπορεί να έχετε και τη συναισθηματική βοήθεια κάποιου φίλου.Ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες και δυσκολίες στο να συμφωνήσετε σε οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και τον 10ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και ίσως έχετε ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας ή να κάνετε κάποια συμφωνία ωστόσο θα δυσκολευτείτε αρκετά στο να σας καταλάβουν και να σας κατανοήσουν κάποιοι συνεργάτες σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο  θα σας δώσει τη διάθεση το πρωί να επικοινωνήσετε με συνεργάτες αλλά και να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια.Ωστόσο ίσως κουραστείτε από κάποιες εκκρεμότητες της εργασίας σας αλλά και κάποια ασυνεννοησία που μπορεί να σας φθείρει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο θα σας δώσει κάποια ευκαιρία  ώστε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα του σπιτιού.Ωστόσο προς το μεσημέρι κάποια παρανοήσεις σχετικά με έγγραφα μπορεί να σας δυσκολέψουν και να μην πετύχετε ολοκληρωτικά το στόχο σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και τον 7ο σας οίκο θα σας ωθήσει να τακτοποιήσετε  θέματα με συνεργάτες σας αλλά θα έχετε δυσκολία στο να συνεννοηθείτε αφού μπορεί  και κάποια ένταση στην επικοινωνία σας να μην  βοηθήσει.Επίσης ίσως θέλετε διαφορετικά πράγματα από τους συνεργάτες σας και έρθετε σε διαφωνία.Φροντίστε να ηρεμήσετε και μεριμνήστε για τους στόχους σας από αύριο.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s