Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/11/2022)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/11/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και μπορεί κάποιοι να κάνετε κάποιες υπερβολές με φίλους ίσως στην καλοπέραση ωστόσο προσέχετε και παρεξηγήσεις αλλά και τα έξοδά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο ίσως να μην καταφέρετε απόλυτη ισορροπία και να μην μείνετε εντελώς ικανοποιημένοι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να κάνετε σχέδια ή να ασχοληθείτε με κάποια συνεργασία ωστόσο ίσως να έχετε κάποια εμπόδια μέσα στην καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ή να θελήσετε να κάνετε έξοδα για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να σας προβληματίσουν επαγγελματικά θέματα αλλά και κάποιες επαφές με το περιβάλλον σας ή και παρεξηγήσεις που μπορεί να αφορούν και οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και ίσως συναντήσετε φίλους και συνεργάτες μέσα στην καθημερινότητα σας ωστόσο ίσως κάπως να αναλωθείτε με συζητήσεις και επικοινωνίες και  να κουραστείτε αρκετά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και έξοδα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως  να έχετε ανάγκη να μείνετε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε σήμερα ωστόσο κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην σας αφήσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα επικοινωνήσετε με φίλους ωστόσο μπορεί να θέλετε την ηρεμία σας και την ξεκούραση σας και θα δυσκολευτείτε να ανταπεξέλθετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν κάποιοι οικονομικοί  στόχοι αλλά και χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για τη διασκέδασή σας ή για να βοηθήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού αλλά και να ξεκουραστείτε ωστόσο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρετε με κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που θα έχετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ωστόσο θα πρέπει να πιεστείτε να επικοινωνήσετε και με αγαπημένα σας πρόσωπα…

Τα οφέλη της νηστείας στο σώμα σου

Η νηστεία σήμερα, ορίζεται ως η εθελοντική αποχή από το φαγητό. Αρκετοί από εμάς την τηρούμε μόνο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ άλλοι νηστεύουν έως και 40 ημέρες. Τα αρχαία χρόνια ήταν η «λύση» θεραπείας ασθενειών παντός τύπου, για την αναζωογόνηση και την καθαρότητα του νου, πριν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, αλλά και…

Συνεχίστε την ανάγνωση Τα οφέλη της νηστείας στο σώμα σου

Πώς να φτιάξετε μόνη σας σοκολατένια πασχαλινά αυγά

Ξέρουμε ότι θα σκεφτείτε «τόσα πράγματα έχω να ετοιμάσω για το πασχαλινό τραπέζι, πρέπει να φτιάξω και σοκολατένια αυγά;» και δικαίως!

Συνεχίστε την ανάγνωση Πώς να φτιάξετε μόνη σας σοκολατένια πασχαλινά αυγά

Σχολιάστε