Διάβασε εδώ τις σημερινές προβλέψεις σου για 23/8/2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και ίσως έχετε οικονομική βοήθεια από ένα άτομο της οικογένειάς σας ή να έχετε κάποια αναγνώριση ή υποστήριξη από κάποιον συνεργάτη σας.

Ταύρος

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια ξαφνική βοήθεια από άτομα της οικογένειάς σας ή το κοντινό σας περιβάλλον σε δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζετε με την καριέρα σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και ίσως μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση που μπορεί να είναι και μυστική να σας ανακουφίσει σε κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές που μπορεί να έχετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως έχετε μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο της οικογένειάς σας και θα περάσετε όμορφα και κάποιοι ίσως να κάνετε μια πρόσκληση σε φίλους .

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια ξαφνική εύνοια από έναν εργοδότη σας  σχετικά με κάποια συνεργασία που μπορεί να σας δυσκολεύει αλλά ίσως και ένα ρεπό που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

Advertisements

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε χρήματα από κάποια συνεργασία σας με ομάδα αλλά και από κάποιες συνεργασίες σας με το εξωτερικό.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και ίσως να έχετε μεγάλη υποστήριξη σε θέματα καριέρας από ένα γυναικείο πρόσωπο αλλά ίσως και από κάποιον εργοδότη που θα σας ευνοήσει αρκετά σε οικονομικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία με το εξωτερικό, θα έχετε εύνοια σε νομικά θέματα αλλά ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι.

Advertisements

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σήμερα σε οικονομικές υποχρεώσεις και θα καταφέρετε να καλύψετε εκκρεμότητες αλλά ίσως να πάρετε και κάποια ξαφνικά χρήματα από την εργασία σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών αλλά και μια ξαφνική πρόταση που θα σας κάνει να νιώσετε ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και ίσως να έχετε βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας ή ένα συνάδελφό σας ώστε να λύσετε οικογενειακά θέματα ή μια ένταση μέσα στο σπίτι σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ίσως και με την οικογένειά σας ωστόσο θα ευνοηθείτε αρκετά και στα οικονομικά σας  αλλά και σε ξαφνικές συναντήσεις με φίλους.

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s