Ζώδια σήμερα 22/8/2022…μάθε πως θα κυλήσει η μέρα σου !

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν  θέματα οικογενειακά ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας σε οικονομικά θέματα προκειμένου να καταφέρετε κάποιους στόχους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα της οικογένειάς σας ή να περάσετε όμορφα με το κοντινό σας περιβάλλον και με φίλους.

about:blank

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα κι ίσως να έχετε σήμερα μια ξαφνική κρυφή οικονομική ενίσχυση.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και νιώσετε αρκετά ήρεμοι και θα μπορέσετε να έχετε όμορφες επαφές με φίλους και ίσως διευθετήσετε και οικονομικά θέματα μαζί τους.

Λέων

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να ξεκουραστείτε σήμερα και να ηρεμήσετε για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους σήμερα που θα σας βοηθήσουν σε κάποιους οικονομικούς σας στόχους αλλά και κάποια σχέδιά σας με το εξωτερικό ή κάποιο ταξίδι.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και να δυσκολεύεστε ,με κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες που θα σας ανακουφίσουν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε ένα ταξίδι ή να καταφέρετε να κάνετε μια συνεργασία με κάποιο άτομο από το εξωτερικό.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά της οικογένειας ωστόσο θα έχετε κάποια βοήθεια από φίλους και συναδέλφους στην καθημερινότητα που θα σας διευκολύνουν αρκετά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα είναι μια όμορφη ημέρα για να συναντήσετε την οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας μαζί με κάποιους φίλους σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας μέσα στην καθημερινότητα και ίσως προσκαλέσετε αγαπημένα άτομα στο σπίτι σας και θα ξεχάσετε κάποιες δυσκολίες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας,το σπίτι σας και τα χόμπι σας και θα μπορέσετε να έχετε πολύ ευχάριστη επικοινωνία με το περιβάλλον σας ή με τα αδέλφια σας.

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s