Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2020)


Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/11/2020), σήμερα η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Διδύμους και θα βοηθήσει τις επικοινωνίες σας με το κοντινό σας περιβάλλον και ίσως βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αλλά με τον Ερμή σε στάση μάλλον δεν θα έχετε μεγάλη αποτελεσματικότητα…Προσέχετε επίσης  σήμερα κάποιες εξαπατήσεις ή μην εμπιστεύεστε την φαντασία σας εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες..

Ταύρος

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο θα θελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα αλλά τελικά να μην τα καταφέρετε.. Προσέχετε κάποιο παρασκήνιο εις βάρος σας και λανθασμένες πληροφορίες από φίλους..

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μπορεί να θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά μπορεί να υπάρξουν κωλύματα και να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση.. προσέχετε πάντως κάποιες εξαπατήσεις στο χώρο εργασίας σας..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σήμερα με τη Σελήνη να συνεχίζει στους Διδύμους και στο 12ο σας οίκο θα θελήσετε να απομονωθείτε παρόλο που θα σας απασχολούν και θέματα εργασίας.. Κάποιοι ίσως θελήσετε να σκεφτείτε θέματα  συνεργασιών ή θέματα σπιτιού  που σας έχουν δυσκολέψει και θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις..

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους και στον 11ο σας οίκο θα δώσει ώθηση να ασχοληθείτε με νομικά θέματα που αφορούν το σπίτι.. Μπορεί να σας βοηθήσουν φίλοι σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέχετε κάποιες ψευδαισθήσεις στα οικονομικά σας και απατηλές βλέψεις..

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους και στον 10ο οίκο θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά σας αλλά σίγουρα θα νοιώθετε δύσκολα σήμερα και με τον Κυβερνήτη σας Ερμή σε στάση δεν θα έχετε όρεξη και δεν θα  ασχοληθείτε με οικονομικές συνεργασίες.. Προσέχετε πάντως τους συνεργάτες σας και κάποια εξαπάτηση..

Ζυγός

Σήμερα θα ασχοληθείτε με συνεργάτες και θα θελήσετε να κάνετε συμφωνίες όμως μπορεί να προκύψει κάποια στασιμότητα από κάποια έγγραφα που δεν θα είναι έτοιμα ή κάποια διαδικαστικά που θα βρίσκονται σε εκκρεμότητα ή μπορεί να υπάρξει και κάποια ακύρωση..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/11/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο σας οίκο και σήμερα οπότε μπορεί να κάνετε κάποιες προσπάθειες να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και κάποια ένταση στο χώρο εργασίας σας…Ωστόσο  θα υπάρξει στάση στους στόχους σας και μπορεί να μην έχετε αποτέλεσμα..

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον 7ο σας οίκο και σήμερα και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητά σας ή κάποιο χόμπυ αλλά ίσως να μην μπορέσετε αφού κάποιοι φίλοι δεν θα σας συνοδεύσουν και θα υπάρξει κάποια στασιμότητα..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο θα θελήσετε σήμερα να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας ή να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας ωστόσο μπορεί να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να μείνουν στάσιμες..

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον 5ο σας οίκο θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε  και να κάνετε κάποιες επικοινωνίες με συνεργάτες ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε οικονομικές εξαπατήσεις σήμερα αλλά θα υπάρξουν και αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις..

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στους Διδύμους και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας αλλά και να κάνετε κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα… Ωστόσο κάποια στασιμότητα ή εκκρεμότητες στις συνεργασίες σας θα  σας καθυστερήσουν αλλά προσέχετε και κάποιες εξαπατήσεις..

Latest from the Blog

Τα χειροποίητα μου είναι διαθέσιμα στο Jam jar

Όπως διάβασες και στον τίτλο τα χειροποίητα μου είναι διαθέσιμα προς πώληση για όσους ενδιαφέρονται στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα στο jamjar . Εκεί θα βρεις χειροποίητα κοσμήματα , διακοσμητικά για το σπίτι και πολλά άλλα ακόμη τα οποία θα τα ανεβάσω και θα ενημερώνεται σε τακτική βάση . Αναμένουμε λοιπόν τα νέα σχέδια τα οποία […]

Μάθετε το Σωστό Τρόπο για να Αποθηκεύσετε Χαλιά και Χειμωνιάτικα Ρούχα!

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και αποθήκευση των χαλιών και των χειμερινών ρούχων στο σπίτι για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι έτοιμοι και οργανωμένοι! Δείτε παρακάτω όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ετοιμάσετε το σπίτι σας και να το οργανώσετε σωστά. ΧΑΛΙΑ Η άνοιξη έχει μπει πλέον  για τα καλά και […]

3 TIPS Για Σωστή Φύλαξη Ρούχων

ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ 01 Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσετε πλένοντας όλα τα ρούχα που πρόκειται να αποθηκεύσετε. Είναι μια κουραστική διαδικασία όντως, αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει. Ακόμα και αν δεν έχετε φορέσει κάποια από αυτά, είναι πολύ πιθανόν να έχουν έρθει σε επαφή με τα φορεμένα σας ρούχα και τις μυρωδιές τους, αλλά ακόμη […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: