Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 30/9/2020

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/9/2020), πολλές αναθεωρήσεις θα πρέπει να κάνετε το διάστημα αυτό, που θα έχουν να κάνουν με τη στάση που κρατάτε απέναντι σε ότι σας φέρνει η καθημερινότητα, με όλες σχεδόν τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις, με τον τρόπο που διατυπώνετε τη γνώμη σας, με το πως, ελέγχετε τον εκνευρισμό και τις συναισθηματικές σας υπερχειλίσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιοι δικοί σας άνθρωποι, να έχουν απομακρυνθεί με τον τρόπο τους από κοντά σας, αφού για ότι σας φταίει στη διάρκεια της καθημερινότητάς σας, δε δυσκολεύεστε να τους το φορτώσετε. Την εποχή αυτή θα κριθούν πολλές στενές προσωπικές σχέσεις σας.

Ταύρος

Η προοπτική μιας παλιάς συνεργασίας σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν φαντάζει απίθανη το διάστημα αυτό, αφού κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να σας γίνει μια αντίστοιχη πρόταση τις ημέρες αυτές, από έναν πρώην συνεργάτη ή συνάδελφό σας, να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα που είχατε κάποτε, ή να εργαστείτε στο αντικείμενο που είχατε πάει καλά στο παρελθόν. Δε θα ήταν κακό να σκεφτείτε μία τέτοια προοπτική, να εργαστείτε πάνω σε κάτι που παλαιότερα είχατε ξανά ασχοληθεί, μόνο που τώρα έχετε ούτω ή άλλως την εμπειρία αλλά και την ευθυκρισία να το διαχειριστείτε με καλύτερους τρόπους.

Δίδυμοι

Όποια κι αν είναι τα σχέδια οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, ο τρόπος που προσπαθείτε να δείτε να εξελίσσεται η προσωπική σας ζωή και κατάσταση, καλό θα ήταν τις σκέψεις αυτές, να μην τις μοιράζεστε οπουδήποτε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άξιοι της εμπιστοσύνης σας και μπορεί κάποιοι από τον επαγγελματικό ή το φιλικό σας κύκλο, είτε τα λεγόμενά σας να τα παρερμηνεύσουν, είτε να τα κοινοποιήσουν υπό μορφή σχολίων και κουτσομπολιού. Ειδικά τα πολύ προσωπικά σας θέματα, θα χρειαστεί να τα προστατέψετε από τα αδιάκριτα βλέμματα και αφτιά. Προσπαθήστε να μην εμπιστεύεστε το φιλικό πρόσωπο όλων.

Καρκίνος

Οι ημέρες περνούν και οι εξελίξεις που περιμένατε μάλλον αργούν, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Εάν παραμείνετε πιστοί και δείξετε υπομονή, αυτό το καινούργιο που επιχειρήσατε να δοκιμάσετε αργά ή γρήγορα θα έρθει. Μην αρκεστείτε σε ότι μέχρι σήμερα καταφέρατε αλλά έχετε διαπιστώσει ότι δεν έχει να σας προσφέρει τίποτε άλλο εκτός από μια στασιμότητα. Μην συμβιβάζεστε με το μέτριο και να θυμάστε ότι, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μπορεί οι προσδοκίες σας τώρα να αργούν να δρομολογηθούν, δε σημαίνει όμως ότι ματαιώνονται. Είναι σοφό να περιμένετε.

Λέων

Κάποιες στιγμές, όταν αισθάνεστε θιγμένοι,  όπως για παράδειγμα εάν κάποιος στο εργασιακό σας περιβάλλον υποτιμήσει το έργο και τις προσπάθειές σας, μοιάζετε σαν ταύροι εν υαλοπωλείο.  Σήμερα όμως, ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε ή όχι, κάποιοι θα σας προκαλέσουν, ή θα σας κάνουν κριτική για ορισμένες επιλογές σας, που όμως όπως και να έχει το θέμα, δεν θα τους αφορά, ώστε να εκφέρουν τη γνώμη τους. Μην ανταπαντάτε σε ότι ισχυρίζονται με σκοπό να σας υποτιμήσουν αν μη τι άλλο την νοημοσύνη. Αγνοείστε τους γιατί όσο ασχολείστε μαζί τους, είναι σαν να τους δίνετε την αξία που δεν έχουν.

Παρθένος

Μην λέτε εύκολα “ναι” σε προτάσεις επαγγελματικής ή άλλης φύσεως, αφού τις ημέρες αυτές τα ταξίματα και οι ανυπόστατες υποσχέσεις, δίνουν και παίρνουν. Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, θα σας προσεγγίσουν άτομα, που θα προσβλέπουν σε μια συνεργασία με εσάς και θα κάνουν το παν για να σας πείσουν να τα βρείτε μαζί τους. Μην προκαταβάλλεστε με όλους αλλά πριν να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε οτιδήποτε ψάξτε το ενδελεχώς, γιατί κάποια θα είναι πολύ καλά, για να είναι αληθινά. Ένα άλλο θέμα που πρέπει αν προσέξετε, είναι να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις που φαίνονται βατές.

Ζυγός

Είναι λάθος να παραμένετε σε μία σχέση, είτε αυτή είναι προσωπική, είτε συνεργασίας ή φιλίας, όταν ο άνθρωπος που σχετίζεστε, όχι μόνο δε σας δίνει εκείνα που πιστεύατε αλλά μάλλον σας κάνει επιπλέον και κακό, αφού μπορεί να λειτουργεί τοξικά απέναντί σας. Στο όνομα της συνήθειας που την ονομάζετε και σταθερότητα, σκεφτείτε πόσο χρόνο χάνετε, με το να ασχολείστε, με περιπτώσεις ανθρώπων, που δεν αλλάζουν ή δεν βελτιώνονται. Τις ημέρες αυτές, η ψυχολογική σας κατάσταση θα διέπεται από μια αμφιθυμία, που άλλοτε θα σας δημιουργεί μελαγχολία και άλλοτε συναισθηματική έξαρση. Για αρχή βρείτε τα με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/9/2020), με μία διάθεση να θυμώνετε με το παραμικρό σήμερα, μπορεί να νιώσετε παραπάνω από το κανονικό εύθικτοι, για κάτι που θα ακούσετε ή θα σας πουν, κάποιος δικός σας άνθρωπος, ή συνεργάτης σας. Επειδή η ημέρα είναι περίεργη και περίεργα θα τα εκλαμβάνετε όλα, προσπαθήστε να μην δημιουργείτε εντάσεις, λεκτικές και μη, στους δικούς σας ανθρώπους που βασίζεστε σε επίπεδο καθημερινότητας. Μία καθυστερημένη απάντηση από κάτι που περιμένατε καιρό, θα σας βγάλει από υποψίες που καλλιεργούσατε και υποθετικά σενάρια, που τελικά θα δείτε ότι δεν ευσταθούν. Μη βγάζετε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα.

Τοξότης

Η εποχή αυτή γίνεται μερικές φορές για δύσκολους λύτες, αφού ξαφνικά και από το πουθενά, μπορεί να προκύψουν στη ζωή σας θέματα που θα επιζητήσουν από εσάς τις παρεμβάσεις σας για να επιλυθούν, ή θα σας αναγκάσουν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, για μία εκκρεμότητα του παρελθόντος, που είχατε ξεχάσει. Αντανακλαστικά ούτως ή άλλως διαθέτετε, ώστε να φανεί αποτελεσματικός ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε, μία έκτακτη κατάσταση, όμως τώρα, ίσως να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ανθρώπου, που έχει τη δύναμη τον τρόπο και τη θέση ώστε να σας φανεί χρήσιμος. Δείτε το.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι δεν είναι στρατιωτάκια, ούτε μπορείτε να τους επιβάλλετε το πειθαρχημένο σας μυαλό. Κι αυτό γιατί σήμερα, θα έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που κινούνται μαζί σας σε επίπεδο καθημερινότητας, με έναν τρόπο αυταρχικό, ή αν μη τι άλλο παρεξηγήσιμο. Επιπλέον δε θα αφήνετε τα περιθώρια σε κάποιον να σας μιλήσει για την άποψή του, αφού την έχετε ακούσει στο παρελθόν και την απορρίψατε. Όμως για σκεφτείτε καλύτερα. Μήπως προβάλλετε έναν εγωισμό, που δεν θα σας βοηθήσει τελικά σε διαπροσωπικό επίπεδο; να θυμάστε τέλος, ότι κανείς δε βρήκε το δίκιο του με φωνές και ένταση.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/9/2020), από αντίδραση κυρίως και όχι από επιπολαιότητα αντιδράτε εκκεντρικά μερικές φορές απέναντι στους άλλους, όταν κάποιες στιγμές η στάση και το ύφος τους αισθάνεστε πως σας καταπιέζουν. Σήμερα όμως σε μια ημέρα, όπου όλα μπορεί να τύχουν παρεξήγησης, καλό θα ήταν να μην τραβάτε το σκοινί, ειδικά μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ή σε μια φιλική συντροφιά, που μπορεί να δημιουργήσετε έτσι μέχρι και διαπροσωπικές ρήξεις. Κατά τα άλλα, προσπαθήστε να μην γίνεστε απόλυτοι όταν διατυπώνετε τις απόψεις σας, γιατί εκτός από ένα εγωιστικό προφίλ, που φαίνεται γίνεστε και ανελαστικοί.

Ιχθύς

Σίγουρα γνωρίζετε το ρητό που λέει να μην αναβάλεις για αύριο, αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα και στην περίπτωσή σας, κάθε αναβολή μπορεί να σημαίνει και δυσκολία αργότερα στο να διευθετηθούν κάποια θέματα που προς το παρόν έχετε την ευχέρεια να τα διεκπεραιώσετε.  Ακόμα και μια συζήτηση που πρέπει να γίνει με έναν συνεργάτη ή προϊστάμενό σας, προκειμένου να διορθωθούν κάποια θέματα που σας δυσκολεύουν σε εργασιακό επίπεδο, καλό θα ήταν να γίνει τώρα που ακόμα μπορείτε να ζητήσετε τη λύση τους. Λίγο αργότερα οι ανατροπές εκ των συνθηκών που θα επικρατήσουν θα σας δυσκολέψουν.

Πηγή: Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/9/2020) | Αναλυτικές προβλέψεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s