Υπάλληλοι πολυκαταστήματος στην Ιαπωνία φορούν «χαμογελαστές» μάσκες

στις

Η μάσκα έχει γίνει πλέον απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητά μας και για όσους εργάζονται σε θέσεις που έρχονται σε άμεση επαφή με κόσμο, είναι υποχρεωτική. Σε ένα κατάστημα βρήκαν τρόπο να την κάνουν και διασκεδαστική.

Όπως διαβάζουμε στο Metro στο πολυκατάστημα Takeya στην Ιαπωνία οι υπάλληλοι φορούν μάσκες με μοτίβο από πλατύ χαμόγελο, για να φαίνονται πιο φιλικοί στους πελάτες, ακόμη και όταν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου τους είναι κρυμμένο.

Το αποτέλεσμα είναι όντως διασκεδαστικό αν και κάπως περίεργο την ίδια στιγμή, όμως μερικά παραπάνω χαμόγελα δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, ακόμη και αν είναι τυπωμένα πάνω σε υφασμάτινη μάσκα…

Η «καμπάνια του χαμόγελου» όπως ονόμασαν αυτή την ενέργεια, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τόσο μεταξύ των πελατών του καταστήματος, όσο και μεταξύ των χρηστών του Twitter όπου ανέβηκαν φωτογραφίες από το προσωπικό με τις χαμογελαστές μάσκες.

Σε αυτές διακρίνουμε και τους υπαλλήλους εμφανώς ευχαριστημένους πίσω από τις αστείες μάσκες τους, που σίγουρα δίνουν άλλη νότα στην δύσκολη εποχή του κορωνοϊού.

Πηγή: Υπάλληλοι πολυκαταστήματος στην Ιαπωνία φορούν «χαμογελαστές» μάσκες – www.olivemagazine.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s