Η μεγάλη αλλαγή στο Viber που διευκολύνει κάθε χρήστη!

στις

Το Viber είναι το μέσο που πολλοί χρησιμοποιούν και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα, για να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους. Και ίσως σου έχει ξεφύγει αυτή η αλλαγή στο Viber, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

Πολλοί συγκρίνουν κατά καιρούς Viber και WhatsApp ως προς τις δυνατότητες που έχει το καθένα. Η αλλαγή στο Viber δείχνει μια προσπάθεια από την εταιρία να εξελιχθεί, να προσθέσει καινούργιες δυνατότητες και να κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη στον χρήστη.

Ποια είναι η αλλαγή στο Viber; Τα Polls. Και μπορεί τα polls να είναι διαδεδομένα σε Messenger και Instagram , ωστόσο τώρα τα εγκαινιάζει και το Viber. Polls σε ομαδικές συνομιλίες και κοινότητες που ενδεχομένως είσαι μέλος.

Ας πούμε πως έχεις μια ομαδική συνομιλία με τις φίλες σου, είσαι στο σπίτι σου και θέλεις να τις ρωτήσεις ποια ταινία να δεις. Κάνεις ένα poll και περιμένεις τις απαντήσεις τους. Και η πλειοψηφία νικά!

Τα polls σου επιτρέπουν να πάρεις τη γνώμη πολλών προσώπων , χωρίς να χρειάζεται να διαβάζεις όλα τα μηνύματα και να μπαίνεις στο ιστορικό. Άμεσα και «live» θα μπορείς να δεις τις απαντήσεις τους πάνω σε ένα θέμα, ενώ οι δημοσκοπήσεις ίσως αποδειχθούν σημαντικές και για ένα ομαδικό chat που έχετε με τους συναδέλφους.

Πού θα βρεις το poll στο Viber; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κάνεις λήψη της τελευταίας ενημέρωσης του Viber και θα σου εμφανιστεί το σχετικό εικονίδιο στο μενού της συνομιλίας.

Στη συνέχεια, κάνεις μια ερώτηση και ως επιλογές απάντησης μπορείς να βάλεις 10 διαφορετικές! Τα μέλη που είναι στη συζήτηση, μπορούν να ψηφίσουν με μια καρδούλα την επιλογή που προτιμούν και θα φαίνεται ποιος ψήφισε, τι, όπως και το τελικό «σκορ».

Πάντως, όπως είδαμε το Viber άλλαξε και τη συνομιλία χωρίς σημαντικές προσθήκες, έγινε πιο γρήγορο και τώρα πρόσθεσε τις δημοσκοπήσεις. Τι άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s