5 υλικά που μπορείς να προσθέσεις στον καφέ σου για να γίνει ακόμα πιο γευστικός

Το γάλα δεν είναι μόνο ένα

Advertisements

Μπορείς να δημιουργήσεις επίγευση ξηρών καρπών στον καφέ σου ή να του δώσεις μαζί κι ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας αλλάζοντας απλά το γάλα που χρησιμοποιείς. Αν προσθέσεις γάλα αμυγδάλου ή γάλα αμυγδάλου με άρωμα βανίλιας στον καφέ σου αντί για το συνηθισμένο αγελαδινό γάλα, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. Κι αν είσαι ακόμα πιο τολμηρή δοκίμασε και γάλα καρύδας.

Advertisements

Εκχύλισμα βανίλιας για πραγματικά αρωματικό καφέ

Το εκχύλισμα βανίλιας δεν είναι υλικό που χρησιμοποιείται μόνο στην ζαχαροπλαστική. 1/4 ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας σε κάθε κούπα καφέ, χαρίζει άρωμα και γεύση στον καφέ σου.

Advertisements

Κανέλα και μοσχοκάρυδο

Θες ο καφές σου να σου θυμίζει πάντα Χριστούγεννα; Βάλε λίγη κανέλα και λίγο μοσχοκάρυδο στους κόκκους καφέ πριν τους περάσεις από την μηχανή που τους κόβει για να φτιάξεις το αγαπημένο σου ρόφημα. Στην κούπα σου θα καταλήξει άμεσα ο δικός σου καφές με άρωμα γιορτής.

Παγωτό για να γλυκάνεις τον καφέ και τη ζωή σου

Advertisements

Μπορεί να μην είναι το πιο υγιεινό υλικό για να προσθέσεις στον καφέ σου αλλά σου αξίζει ένα γλυκό και ένας καφές – εξτραβαγκάντζα μία φορά στο τόσο. Πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας από το αγαπημένο σου παγωτό σε μία ζεστή κούπα καφέ. Το παγωτό θα λιώσει και θα χαρίσει στον καφέ σου τη γλύκα του και μια κρεμώδη υφή.

Ένα κομματάκι σοκολάτα δεν πείραξε κανέναν

Advertisements

Αν τα αγαπημένα σου ροφήματα έχουν συνήθως γεύση Μόκα, τότε αυτή η ιδέα θα σε ενθουσιάσει. Πρόσθεσε ένα κομματάκι σοκολάτας γάλακτος στον ζευστό καφέ σου και αυτό θα λιώσει αργά αργά απελευθερώνοντας γεύσεις κακάο και ζάχαρης στον καφέ. Και όταν ο καφές τελειώσει θα μείνει η σαν σιρόπι σοκολάτα που μπορείς να απολαύσεις για να μείνεις με την γλύκα της στο τέλος.

https://www.ladylike.gr

Προστεθείτε στους 2.113 εγγεγραμμένους.

Σχολιάστε