Η Βανδή εμφανίστηκε στο J2US με ροζ μαλλιά και δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Θυμίζουμε ότι κατά την έναρξη του σόου είπε ο Νίκος Κοκλώνης: «Η Δέσποινα Βανδή! Που, αφού γύρισε τον πλανήτη, επιτέλους είναι πάλι μαζί μας. Μια άλλη Δέσποινα! Μια άλλη Δέσποινα! Ποια είναι η κυρία; Συγνώμη, δεν άκουσα».

«Η κανονική έμεινε πίσω! Κάπου στην Αυστραλία, στο Ντουμπάι, στην Γερμανία έχει μείνει», απάντησε εκείνη.

Advertisements
desp1navandi_1716114678_3371336733117642374_227381775.jpg

Μετά τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη στα social media για την επιλογή της να εμφανιστεί στο σόου του Alpha με ροζ μαλλιά, η Δέσποινα Βανδή, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok και έδωσε την αφοπλιστική της απάντηση.

Advertisements

«Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια κάνει πάντα αυτό που της αρέσει χωρίς να την ενδιαφέρει καθόλου τι λέγεται για εκείνη.

4 Απίστευτα Tips για Σπίτι Χωρίς Καθόλου Σκόνη

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Επειδή κι εμείς δεν το αγαπάμε καθόλου, σας έχουμε μερικά κολπάκια για να κρατήσετε μακριά τη σκόνη από το σπίτι σας για πολύ περισσότερο. Το μυστικό βρίσκεται στο baby oil. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε απειροελάχιστη ποσότητα baby… Συνεχίστε την ανάγνωση 4 Απίστευτα Tips για Σπίτι Χωρίς Καθόλου Σκόνη

Κλιματιστικό: Έτσι θα Κάνετε Οικονομία στο Ρεύμα Όλο το Καλοκαίρι!

Πριν ξεκινήσετε να το ανάβετε φέτος διαβάστε πρώτα παρακάτω καθώς με το tip που σας δίνουμε θα καταφέρετε να γλιτώσετε και ρεύμα και χρήματα. Συνήθως το κλιματιστικό σας ανάβει τις ώρες της ημέρας που έχει πολύ ζέστη και συνήθως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Αυτό, όμως, είναι λάθος και σας κοστίζει πολύ ακριβά. Πρωτότυπα… Συνεχίστε την ανάγνωση Κλιματιστικό: Έτσι θα Κάνετε Οικονομία στο Ρεύμα Όλο το Καλοκαίρι!

Σχολιάστε