Kim Kardashian: Αντιδράσεις για τη νέα… ασφυκτική της εμφάνιση!

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό της στο φετινό Met Gala, όμως προκάλεσε επίσης, την ανησυχία του.

Η διάσημη τηλεπερσόνα επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα, με ιδιαίτερα στενή μέση και ουρά.

kimkardashian_1715038883_3362312310742676660_18428658.jpg

Ο κορσές που χρησιμοποίησε όμως, για να «μαζέψει» τη μέση της ήταν τόσο στενός, που η Κιμ Καρντάσιαν φάνηκε να ασφυκτιά μέσα του. Πολλοί θεατές παρατήρησαν ότι η τηλεπερσόνα με δυσκολία ανέπνεε, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια της ομάδας της για να ανέβει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.

kimkardashian_1715038883_3362312310742799549_18428658.jpg

Σε σχόλια που άφησαν στο Twitter όσοι παρακολούθησαν το Met Gala, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την Καρντάσιαν, ενώ πολλοί σχολίασαν ότι στο βλέμμα της φαινόταν ο πόνος που βίωνε, λόγω του στενού κορσέ.

«Κιμ, πώς είναι τα όργανά σου;», της γράφει κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Φαίνεται να πονάει».

4 Απίστευτα Tips για Σπίτι Χωρίς Καθόλου Σκόνη

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Επειδή κι εμείς δεν το αγαπάμε καθόλου, σας έχουμε μερικά κολπάκια για να κρατήσετε μακριά τη σκόνη από το σπίτι σας για πολύ περισσότερο. Το μυστικό βρίσκεται στο baby oil. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε απειροελάχιστη ποσότητα baby… Συνεχίστε την ανάγνωση 4 Απίστευτα Tips για Σπίτι Χωρίς Καθόλου Σκόνη

Κλιματιστικό: Έτσι θα Κάνετε Οικονομία στο Ρεύμα Όλο το Καλοκαίρι!

Πριν ξεκινήσετε να το ανάβετε φέτος διαβάστε πρώτα παρακάτω καθώς με το tip που σας δίνουμε θα καταφέρετε να γλιτώσετε και ρεύμα και χρήματα. Συνήθως το κλιματιστικό σας ανάβει τις ώρες της ημέρας που έχει πολύ ζέστη και συνήθως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Αυτό, όμως, είναι λάθος και σας κοστίζει πολύ ακριβά. Πρωτότυπα… Συνεχίστε την ανάγνωση Κλιματιστικό: Έτσι θα Κάνετε Οικονομία στο Ρεύμα Όλο το Καλοκαίρι!

Σχολιάστε