Τα καλύτερα σημεία στο ανδρικό σώμα για τατουάζ

Τα τατουάζ αποτελούν μια μορφή τέχνης η οποία σου επιτρέπει να έχεις το δικό σου μοναδικό προσωπικό έργο τέχνης ανεξήτιλα ζωγραφισμένο πάνω στο σώμα σου. Τα ανδρικά τατουάζ στο σώμα είναι πλέον πολύ πιο αποδεκτά και δεν σε περιορίζουν απαραίτητα στον επαγγελματικό τομέα.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα μέρη στο ανδρικό σώμα για να ‘χτυπήσεις’ ένα τατουάζ; Στο man.gr σου προτείνουμε τα 5 ιδανικότερα μέρη στα οποία τα tattoo σου και θα φαίνονται αλλά και δε θα σου στερούν ευκαιρίες και θέσεις εργασίας. Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω σχέδια τατουάζ και διάλεξε σοφά το μέρος του σώματος το οποίο θέλεις να αναδείξεις με ένα tattoo!

Που να κάνεις τατουάζ στο σώμα σου

Εντυπωσιακά τατουάζ ώμου

ανδρικό τατουάζ ώμου
τατουάζ ώμου δράκος
μεγάλο τατουάζ ώμου
τατουάζ αετός
τατουάζ γράμματα
τατουάζ ώμου

Τα τατουάζ ώμου είναι από τα κορυφαία σημεία για να κάνεις ένα τατουάζ είτε μικρό είτε μεγάλο. Δείχνουν δυναμικά και σέξι και ανάλογα με το μάκρος στο μανίκι της μπλούζας σου μπορείς αν θες να το αποκαλύπτεις ή να το κρύβεις. Αν ψάχνεις για κάτι διακριτικό προτίμησε κάποιο μακρόσθενο tattoo ή μια φράση στο πάνω μέρος του ώμου. Εναλλακτικά, εντυπωσιακά σχέδια στον ώμο είναι αυτά που εκτείνονται έως το στήθος, μια περιοχή που είναι εξίσου ωραία για τατουάζ!

Όμορφα ανδρικά τατουάζ στα πλευρά

τατουάζ στα πλευρά άντρα
άντρας με ωραία τατουάζ
τατουάζ στα πλάγια του κορμού
ανδρικό τατουάζ στα πλευρά
ανδρικό tattoo στα πλευρά
ανδρικό τατουάζ στα πλευρά

Καλό σημείο για τατουάζ είναι και τα πλευρά. Τα tattoo με γράμματα, ζώα ή τοπία είναι από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για το σημείο αυτό. Ένα ωραίο τατουάζ στα πλευρά ταιριάζει άψογα με τατουάζ μανίκι στο άλλο χέρι (όχι σε αυτό από τη μεριά με το τατουάζ στα πλευρά).

Διακριτικά tattoo στον λαιμό

ανδρικό τατουάζ στο σβέρκο
τατουάζ φτερό στον λαιμό
μικρό τατουάζ πίσω από το αυτί
διακριτικό τατουάζ στον λαιμό
αντρικό τατού πίσω από το αυτί
διακριτικό tattoo τριαντάφυλλο
τατουάζ στο μπροστά μέρος του λαιμού

Αγαπημένο σημείο τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών στα ανδρικά τατουάζ είναι ο λαιμός. Τα τατουάζ λαιμού είναι πολύ κολακευτικά και σέξι ενώ μπορούν ταυτόχρονα να είναι κομψά και διακριτικά. Ένα μικρό συμβολικό σχέδιο πίσω από το αυτί, στα πλάγια του λαιμού ή και στον σβέρκο είναι φανταστικά σημεία για τατουάζ για κάθε άντρα.

Ανδρικά τατουάζ μανίκι

τατουάζ μανίκι
ανδρικό τατουάζ μανίκι
μανίκι τατουάζ με σκιάσεις
τατουάζ σε όλο το χέρι
χρωματιστά τατουάζ με μανίκι
tattoo μανίκι

Ίσως τα πιο δημοφιλή απο όλα είναι τα τατουάζ στο χέρι. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις ένα σημείο για τατουάζ όπως τον πήχη, τους δικέφαλους ή πάνω από τον αγκώνα, μπορείς όμως να κάνεις και το λεγόμενο μανίκι. Το χέρι γεμάτο τατουάζ είναι πλέον από τις μεγαλύτερες τάσεις στα ανδρικά tattoos.

Αν όμως πρόκειται να κάνεις μανίκι, πρέπει να φροντίσεις ότι μπορείς να υποστηρίξεις το στυλ αυτό και πρέπει να διασφαλίσεις ότι συμβαδίσει με την επαγγελματική ζωή σου. Αν έχεις καταλήξει στο ότι το θες πολύ, φτιάξε τη δικιά σου σύνθεση τατουάζ και μάλιστα μπορείς να προσθέσεις και λίγο χρώμα αντί για το κλασσικό μανίκι με μαύρο μελάνι.

Ανδρικά tattoo στη γάμπα

τατουάζ λιοντάρι στη γάμπα
τατουάζ σκελετοί με χρώματα
τατουάζ γάμπας
αντρικό τατουάζ γάμπας
γάμπες γεμάτες με τατουάζ

tattoo στη γάμπα
χρωματιστό τατουάζ στη γάμπα

Τέλος έχουμε τα tatoo στη γάμπα, μια επίσης κλασσική και safe επιλογή για πολλούς άντρες. Στη γάμπα έχεις περιθώρια να κάνεις μεγάλα μακρόσθενα σχέδια τα οποία μάλιστα μπορούν να φτάνουν και έως τον αστράγαλο. Κάτι που μπορεί να σε παροτρύνει στο να προτιμήσεις ένα τατουάζ στη γάμπα είναι το γεγονός πως πρόκειται από τα πιο ανώδυνα μέρη του σώματος για τατουάζ!

Διατροφικά do’s και don’ts για όταν κάνει ζέστη!

Διατροφή και ζέστη: Τι είναι καλύτερο να τρως και τι να αποφεύγεις τις ζεστές μέρες; Τα διατροφικά tips που δεν πρέπει να ξεχνάς. 

Συνεχίστε την ανάγνωση Διατροφικά do’s και don’ts για όταν κάνει ζέστη!

Άνδρος: Εκτόξευση στις αφίξεις τουριστών τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού

Η Άνδρος βρίσκεται όπως φαίνεται στην κορυφή των προτιμήσεων Ελλήνων. Ένα από τα στοιχεία που καθιστά το νησί θελκτικό προορισμό, είναι μεταξύ άλλων οι πανέμορφες παραλίες.

Συνεχίστε την ανάγνωση Άνδρος: Εκτόξευση στις αφίξεις τουριστών τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού

5 υλικά που μπορείς να προσθέσεις στον καφέ σου για να γίνει ακόμα πιο γευστικός

5 υλικά που μπορείς να προσθέσεις στον καφέ σου για να γίνει ακόμα πιο γευστικός

Συνεχίστε την ανάγνωση 5 υλικά που μπορείς να προσθέσεις στον καφέ σου για να γίνει ακόμα πιο γευστικός

Σχολιάστε