Σημερινή πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/01/2023), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 3ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε σημαντικές εξελίξεις σε μια συμφωνία αλλά και την επικοινωνία σας με φίλους ωστόσο μην πάρετε τελικές αποφάσεις ακόμη.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας σε θέματα οικονομικά ώστε να αντιμετωπίσετε κάποια καθυστέρηση στον στον τομέα εργασίας σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως θελήσετε να κάνετε σχέδια για κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις ή να έχετε κάποια οικονομική εξέλιξη ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο και ίσως να κάνετε σχέδια ώστε να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές σας ωστόσο ίσως να έχετε καθυστερήσεις.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 11ο σας οίκο και ίσως να κάνετε συζητήσεις με συνεργάτες για κάποια συμφωνία ωστόσο θα έχετε καθυστερήσεις και μάλλον δεν θα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και να κάνετε συζητήσεις μέσα στην εργασία σας ωστόσο ίσως να έχετε αμφιβολίες για τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 9ο σας οίκο και πολλοί ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποια επαγγελματική επικοινωνία με το εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας  ωστόσο ίσως να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή στάση στα σχέδιά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/01/2023), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά, κληρονομικά και οφειλές ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετές καθυστερήσεις στις αποφάσεις σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 7ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις με συνεργάτες ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο και θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις μέσα στην εργασία σας ωστόσο δεν θα έχετε αποτελέσματα σε οικονομικά θέματα που θα έχουν καθυστερήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 5ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες οικονομικές επενδύσεις σήμερα ή να διασκεδάσετε ωστόσο ίσως να κάνετε μια στάση ώστε να σκεφτείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 4ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα και να τακτοποιήσετε θέματα από το παρελθόν που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας.

Καρπούζι: Οφέλη για την υγεία και κίνδυνοι από την κατανάλωσή του

Το καρπούζι είναι ένα μεγάλο φρούτο, γνωστό επιστημονικά ως Citrullus lanatus. Προέρχεται από τη νότια Αφρική και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τα πεπόνια, τα κολοκυθάκια, τις κολοκύθες και τα αγγούρια (Cucurbitaceae). Υπάρχουν 5 κοινές ποικιλίες καρπουζιού: με σπόρους, χωρίς σπόρους, μίνι, κίτρινο και πορτοκαλί. Το καρπούζι περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού και θρεπτικών συστατικών, περιέχει…

Netflix: Βάζει τέλος στο μοίρασμα των κωδικών – Ο λογαριασμός σου είναι για σένα

Το ‘πε και το ‘κανε! Η παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα Netflix έστειλε τα πρώτα μηνύματα στους συνδρομητές της, μέσω των οποίων τους ανακοινώνει πως βάζει τέλος στο «password sharing». «Ο λογαριασμός σου στο Netflix είναι για σένα και για όσους ζουν μαζί σου, στο νοικοκυριό σου» αναφέρει μεταξύ άλλων, το email, που ξεκίνησε να αποστέλλει η εταιρεία προς αρκετά εκατομμύρια συνδρομητών.…

Γιατρός αποκαλύπτει το smoothie που εξολοθρεύει την κυτταρίτιδα

Η μάχη κατά της ενοχλητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού έχει ξεκινήσει εν όψει καλοκαιριού με τις γυναικοπαρέες να ψάχνουν το απόλυτο μυστικό για την εξολόθρευσή της. Η λύση παραδόξως ήρθε από έναν άνδρα, τον διάσημο δερματολόγο, Howard Murad. Πιο συγκεκριμένα, ο Dr. Murad προτείνει να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας διατροφή ένα σούπερ ενυδατικό και αντιοξειδωτικό smoothie, το οποίο…

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s