Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/11/2022)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/11/2022), σήμερα  η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα σας βοηθήσει να έχετε επαφές στον τομέα της καριέρας σας ώστε να επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες σας.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο   σήμερα θα σας βοηθήσει να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας και να δημιουργήσετε ή να κάνετε κάποια χόμπι σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα  και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με οικογενειακές σας υποχρεώσεις ενώ ίσως να θελήσετε να κάνετε μια αναδιοργάνωση στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο  σήμερα και θα έχετε κάποια επικοινωνία με συνεργάτες ή φίλους  ενώ ίσως να καταφέρετε να κάνετε κάποια εκδρομή στη θάλασσα ή να έχετε κάποια έμπνευση.

Λέων

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο  σήμερα θα έχετε επαφές με αγαπημένα σας άτομα μέσα στην καθημερινότητα ενώ δεν αποκλείεται να δείτε και πρόσωπα που είχατε αρκετό καιρό να συναντήσετε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας άτομα και να έρθετε σε επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα.

Ζυγός

Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο  θα προτιμήσετε να απομονωθείτε και να επανεξετάσετε θέματα οικογενειακά ενώ ίσως να καταφέρετε να ξεκουραστείτε μακριά από θέματα της εργασίας σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/11/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε τις πρωινές ώρες να κάνετε κάποιες επικοινωνίες και να συναντήσετε φιλικά σας πρόσωπα.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα στην Παρθένο και στον 10ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και θα επανεξετάσετε μια οικονομική συμφωνία ή θα πάρετε κάποια χρήματα από την καριέρα σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο και σήμερα θα σας ευνοήσει στα σχέδιά σας και κάποιοι θα επανεξετάσετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους ωστόσο θα επικοινωνήσετε και με πρόσωπα από μακριά που έχετε καιρό να δείτε.

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 8ο σας οίκο θα σας ωθήσει και σήμερα να ασχοληθείτε με κάποιες οφειλές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενώ ίσως να κάνετε και κάποιες οικονομικές τακτοποιήσεις στην εργασία σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο σήμερα  και θα σας απασχολήσουν συνεργασίες από τον επαγγελματικό χώρο αλλά θα καταφέρετε να κάνετε κινήσεις ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s