Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/11/2022)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας ενώ θα έχετε καλή διάθεση αλλά ίσως να έχετε και εύνοια με κάποια μυστική υποστήριξη ή οικονομική βοήθεια.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και η επικοινωνία σας θα είναι πιο τρυφερή και συναισθηματική με φίλους και τον κοντινό σας περίγυρο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 2ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε οικονομικά αλλά θα μπορέσετε να έχετε και αρμονικές σχέσεις και επαφές στην εργασία σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους ώστε να προωθήσετε τις ιδέες σας ,να ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειάς σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να μείνετε και να ηρεμήσετε σήμερα στο σπίτι σας και να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά με τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας κι ίσως να έχετε τη βοήθεια φίλων σε κάποια θέματα εργασιακά που σας αγχώνουν αλλά να πετύχετε τους στόχους σας σε θέματα οικονομικά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να σας δυσκολέψουν επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα θα βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε μέσα στην καθημερινότητά σας και να λειτουργήσετε αρκετά θετικά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να είστε πιο ζεστοί στις επαφές σας ωστόσο ίσως να ευνοηθείτε αρκετά από κάποιο συνεργάτη σας που θα σας βοηθήσει σε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά ή κάποιες οφειλές σας τις οποίες θα καταφέρετε να επιλύσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο κάτι που θα ευνοήσει τις συνομιλίες σας με συνεργάτες και θα βρείτε λύσεις σε δημιουργικά σχέδια ενώ θα ευνοηθείτε σε συναντήσεις για θέματα δημιουργικότητας ή καλλιτεχνικά.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά ή οικονομικά μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ θα μπορέσετε να διαχειριστείτε θέματα που σας προβληματίζουν με περισσότερη ευκολία.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε καλύτερα σε οικογενειακά θέματα αλλά και την δημιουργικότητά σας ωστόσο ίσως να έχετε και επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s