Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/11/2022)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/11/2022), η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο σήμερα θα σας επηρεάσει στον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας ενώ θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα ενώ αποφύγετε να κάνετε και σημαντικές αγορές.

Ταύρος

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει ίσως να πάρετε αποφάσεις για κάποιες συνεργασίες σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποια διακοπή .

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως και με θέματα καθημερινότητας ή κάποιες υποχρεώσεις σας ενώ θα καταφέρετε σήμερα να καλύψετε κάποια ξαφνικά έξοδα που μπορεί να είχατε με έσοδα που θα έχετε.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα σας επηρεάσει στον 11ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε να επιλύσετε κάποια οικονομικά θέματα με το φιλικό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας μέσα από τη βοήθεια ενός συνεργάτη ή της οικογένειάς σας.

Λέων

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο  θα σας επηρεάσει σε θέματα επαγγελματικά και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σας.Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε ξαφνικές λύσεις και νέες προτάσεις για συνεργασίες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα και να έχετε νέες ευκαιρίες ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε την ευκαιρία να έχετε και ξαφνική βελτίωση στα έσοδά σας.Ωστόσο προσέχετε και μην κάνετε υπερβολές.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη σήμερα στον Ταύρο  και τον 8ο σας οίκο θα τονίσει τον τομέα των οικονομικών σας ενώ κάποιοι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε υπερβολές που μπορεί να κάνετε σε έξοδα.Κάποιοι ίσως να ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας και ίσως να έχετε και ευχάριστα για κάποιο δάνειο που θέλετε να πάρετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/11/2022), η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα επηρεάσει τον 7ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες αλλά σε θέματα καριέρας ωστόσο κάποιοι από εσάς μετά από κάποια ανατροπή θα έχετε νέες ξαφνικές προτάσεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο  θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες σε συμφωνίες που μπορεί να έχετε κάνει αλλά ίσως κάποιοι από εσάς να πιέζεστε αρκετά και να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και ξαφνικά έσοδα που θα σας ανακουφίσουν.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα σας επηρεάσει στον 5ο σας οίκο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε προτάσεις και ευκαιρίες για να δημιουργήσετε σε μια ομάδα ή με κάποιους φίλους σας.

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα σας επηρεάσει στον 4ο σας οίκο και πολλοί από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα ενώ ίσως να νοιώσετε ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας ωστόσο ίσως να έχετε μια ξαφνική βοήθεια από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές ή ξαφνικά νέα από το περιβάλλον σας αλλά και τα αδέλφια σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να πρέπει να προσέχετε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s