Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (05/11/2022)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (05/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους στόχους σας αλλά και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το περιβάλλον σας παρόλο που μπορεί να σας απασχολούν κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια εσωτερική ένταση με συνεργάτες ωστόσο μια οικονομική εξέλιξη ίσως σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον κριό και τον 11ο σας οίκο και πολλοί ίσως εκνευριστείτε με ομάδες ή με κάποιο φίλο ή συνάδελφο που μπορεί να σας πλήττει οικονομικά ωστόσο θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε και να προχωρήσετε σε μια συνεργασία.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή ένταση μέσα στον τομέα της εργασίας σας ωστόσο κάποια πληροφορία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να έχετε μια εσωτερική ένταση ή άγχος αλλά θα επιτύχετε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να έχετε εντάσεις με επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα με φίλους ή ομάδες ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε άκρη και να τα τακτοποιήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και ίσως να κάνετε νέα ξεκινήματα με κάποιες συνεργασίες που θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες τριβές για οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (05/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με την εργασία σας και την καθημερινότητα και ίσως έχετε κάποιες εντάσεις με νομικά θέματα ωστόσο θα έχετε οικονομική βοήθεια από κάποιον συνεργάτη για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και τα χόμπι σας ωστόσο θα μπορέσετε να έχετε βοήθεια από συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ωστόσο θα καταφέρετε να προβάλλετε σωστά τα επιχειρήματα σας και να βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις στην καθημερινότητά σας και την επικοινωνία σας θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με αποτελεσματικότητα και να καταφέρετε τους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιον εκνευρισμό για οικονομικά θέματα και έξοδα που θα πρέπει να κάνετε ωστόσο θα καταφέρετε να τα χειριστείτε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s