Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/11/2022)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/11/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και μπορεί κάποιοι να κάνετε κάποιες υπερβολές με φίλους ίσως στην καλοπέραση ωστόσο προσέχετε και παρεξηγήσεις αλλά και τα έξοδά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο ίσως να μην καταφέρετε απόλυτη ισορροπία και να μην μείνετε εντελώς ικανοποιημένοι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να κάνετε σχέδια ή να ασχοληθείτε με κάποια συνεργασία ωστόσο ίσως να έχετε κάποια εμπόδια μέσα στην καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ή να θελήσετε να κάνετε έξοδα για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να σας προβληματίσουν επαγγελματικά θέματα αλλά και κάποιες επαφές με το περιβάλλον σας ή και παρεξηγήσεις που μπορεί να αφορούν και οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και ίσως συναντήσετε φίλους και συνεργάτες μέσα στην καθημερινότητα σας ωστόσο ίσως κάπως να αναλωθείτε με συζητήσεις και επικοινωνίες και  να κουραστείτε αρκετά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και έξοδα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως  να έχετε ανάγκη να μείνετε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε σήμερα ωστόσο κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην σας αφήσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα επικοινωνήσετε με φίλους ωστόσο μπορεί να θέλετε την ηρεμία σας και την ξεκούραση σας και θα δυσκολευτείτε να ανταπεξέλθετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν κάποιοι οικονομικοί  στόχοι αλλά και χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για τη διασκέδασή σας ή για να βοηθήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού αλλά και να ξεκουραστείτε ωστόσο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρετε με κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που θα έχετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ωστόσο θα πρέπει να πιεστείτε να επικοινωνήσετε και με αγαπημένα σας πρόσωπα…

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s