Σημερινή πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και παρόλο που ίσως να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση σήμερα θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια και να επικοινωνήσετε ευνοϊκά με το περιβάλλον σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας δημιουργηθεί κάποιο άγχος για οικονομικά ζητήματα ή κάποιες λεπτομέρειες για κάποια έγγραφα αλλά θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας και υποστήριξη από κάποιο ανώτερο ή νομικό πρόσωπο. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή ανοίγματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα πρέπει σήμερα να προσέξετε αποφάσεις σχετικά με κάποιες συνεργασίες ή τα επαγγελματικά σας ωστόσο φαίνεται ότι τελικά θα έχετε εύνοια σε συναντήσεις και συμφωνίες αλλά ίσως και σε κάποια χρήματα από την εργασία σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά ή κάποιες οφειλές σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να πάρετε κάποια έξτρα χρήματα σήμερα από την εργασία σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες συνεργασίες σας.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα σας ευνοήσει σε θέματα κάποιων στόχων σας με το εξωτερικό, σπουδές αλλά και νομικά θέματα παρόλο που μπορεί να έχετε ανασφάλεια αν θα τα καταφέρετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες υποχρεώσεις και την εργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή να έχετε αμφιβολία για κάποιες αποφάσεις σας θα καταφέρετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και να έχετε εύνοια σε συνεργασίες ,στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα χόμπι σας και κάποια δημιουργικά σας σχέδια.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να είστε κάπως αφηρημένοι το πρωί ωστόσο θα καταφέρετε μέσα στην ημέρα να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας και να είστε ευρηματικοί και δημιουργικοί. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και θα προβληματιστείτε με οικονομικά θέματα ή ίσως να έχετε κάποια ανασφάλεια ωστόσο θα έχετε υποστήριξη ίσως και από ένα άτομο της οικογένειάς σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον σας αλλά και κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας και ίσως νιώσετε θολωμένοι και κουρασμένοι και ίσως αναποφάσιστοι για κάποια σχέδιά σας ωστόσο θα έχετε εύνοια σε συζητήσεις και συμφωνίες και ευκαιρίες εξέλιξης στους στόχους σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε μεγάλη εσωτερική κούραση για θέματα σπιτιού ή με την οικογένειά σας ή οικονομικά ωστόσο ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας και από άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και ίσως να είστε πιο ενεργοποιημένοι.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε κάποιες συναντήσεις με φίλους ή φιλικά πρόσωπα μέσα από την εργασία σας που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιους στόχους σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θέματα επαγγελματικά μπορεί να σας απασχολήσουν ωστόσο θα έχετε κάποια υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο που θα σας ικανοποιήσει και θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση μέσα σας για κάποιους στόχους σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και ίσως να έχετε συναντήσεις με κάποιους φίλους από την εργασία σας.

Σύγκρουση τρένων στην Ινδία: Τουλάχιστον 288 οι νεκροί, περίπου 850 οι τραυματίες

Αδιανόητες είναι οι απώλειες ζωών μετά από τη σύγκρουση τριών τρένων στην Ινδία. Η σύγκρουση μεταξύ τριών τρένων χθες Παρασκευή στην ανατολική Ινδία έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 288 ανθρώπων και τον τραυματισμό περίπου 850 άλλων, με τα σωστικά συνεργεία σήμερα να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν πολλούς επιβάτες που έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια. Δημοσιογράφοι του AFP που βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας…

 Έναρξη Πανελλαδικών για το ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη, στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, το οποίο είναι μάθημα Γενικής Παιδείας. Τα θέματα στα οποία εξετάζονται θα γίνουν γνωστά σε λίγη ώρα. Υπενθυμίζεται ότι η φετινή έναρξη των Πανελλαδικών έρχεται μετά από δύο ημέρες ταλαιπωρίας για μία μερίδα των αποφοίτων των λυκείων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη Δευτέρα…

Εξετάσεις και άγχος μαθητών: Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας;

Οι πανελλήνιες και οι ενδοσχολικές εξετάσεις ξεκινούν σε λίγες ημέρες και είναι απόλυτα φυσιολογικό μαθητές, καθηγητές και γονείς να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Το άγχος, λοιπόν, όλων βρίσκεται στα ύψη, με τα παιδιά να αντιμετωπίζουν τις περισσότερες ανησυχίες. Μαμάδες και μπαμπάδες βρίσκονται στο πλευρό τους, προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο που μπορούν γι’ αυτά. Πώς, όμως, ένας…

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s