Σημερινή πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και παρόλο που ίσως να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση σήμερα θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια και να επικοινωνήσετε ευνοϊκά με το περιβάλλον σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας δημιουργηθεί κάποιο άγχος για οικονομικά ζητήματα ή κάποιες λεπτομέρειες για κάποια έγγραφα αλλά θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας και υποστήριξη από κάποιο ανώτερο ή νομικό πρόσωπο. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή ανοίγματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα πρέπει σήμερα να προσέξετε αποφάσεις σχετικά με κάποιες συνεργασίες ή τα επαγγελματικά σας ωστόσο φαίνεται ότι τελικά θα έχετε εύνοια σε συναντήσεις και συμφωνίες αλλά ίσως και σε κάποια χρήματα από την εργασία σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά ή κάποιες οφειλές σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να πάρετε κάποια έξτρα χρήματα σήμερα από την εργασία σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες συνεργασίες σας.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα σας ευνοήσει σε θέματα κάποιων στόχων σας με το εξωτερικό, σπουδές αλλά και νομικά θέματα παρόλο που μπορεί να έχετε ανασφάλεια αν θα τα καταφέρετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες υποχρεώσεις και την εργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή να έχετε αμφιβολία για κάποιες αποφάσεις σας θα καταφέρετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και να έχετε εύνοια σε συνεργασίες ,στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα χόμπι σας και κάποια δημιουργικά σας σχέδια.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να είστε κάπως αφηρημένοι το πρωί ωστόσο θα καταφέρετε μέσα στην ημέρα να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας και να είστε ευρηματικοί και δημιουργικοί. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και θα προβληματιστείτε με οικονομικά θέματα ή ίσως να έχετε κάποια ανασφάλεια ωστόσο θα έχετε υποστήριξη ίσως και από ένα άτομο της οικογένειάς σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον σας αλλά και κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας και ίσως νιώσετε θολωμένοι και κουρασμένοι και ίσως αναποφάσιστοι για κάποια σχέδιά σας ωστόσο θα έχετε εύνοια σε συζητήσεις και συμφωνίες και ευκαιρίες εξέλιξης στους στόχους σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε μεγάλη εσωτερική κούραση για θέματα σπιτιού ή με την οικογένειά σας ή οικονομικά ωστόσο ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας και από άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και ίσως να είστε πιο ενεργοποιημένοι.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε κάποιες συναντήσεις με φίλους ή φιλικά πρόσωπα μέσα από την εργασία σας που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιους στόχους σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θέματα επαγγελματικά μπορεί να σας απασχολήσουν ωστόσο θα έχετε κάποια υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο που θα σας ικανοποιήσει και θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση μέσα σας για κάποιους στόχους σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και ίσως να έχετε συναντήσεις με κάποιους φίλους από την εργασία σας.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s