Σημερινές προβλέψεις για 18-10-2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο  και θα έχετε αρκετή διάθεση να διασκεδάσετε να κάνετε τα χόμπι σας και να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας που ίσως να σας βοηθήσει σε οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με το σπίτι σας και την οικογένειά σας καθώς και με τα επαγγελματικά σας που ίσως να σας πιέζουν αρκετά ωστόσο ίσως να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε διάθεση να προβληθείτε μέσα στο περιβάλλον σας και να επικοινωνήσετε και πολλοί θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και κάποια έξοδα που θα  πρέπει να κάνετε ωστόσο θα έχετε κάποια μυστική οικονομική βοήθεια ίσως και από άτομο της οικογένειάς σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα καταφέρετε σήμερα να δώσετε λύσεις σε θέματα επαγγελματικά και συνεργασιών ίσως και μέσα από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο…

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε μια εσωτερική διάθεση ευθυμίας και κάποιοι από εσάς θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας  που θα έχει διάρκεια.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και έχετε διάθεση να διασκεδάσετε με φίλους και παρόλο που θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε ,να κάνετε μια σημαντική συμφωνία αλλά και να κάνετε ένα ταξίδι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες δυσκολίες με την καριέρα σας ή συνεργάτες ωστόσο μια σημαντική οικονομική βοήθεια θα σας δώσει λύσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με νομικά θέματα ή και με το εξωτερικό και θα καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική συνεργασία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες με τα οικονομικά σας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις ωστόσο από έσοδα που μπορεί να έχετε μέσα από τη δημιουργικότητα σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να σας προβληματίζουν και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις με την ευρηματικότητα και τη δημιουργικότητά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε χαρούμενη διάθεση ωστόσο μπορεί να αγχωθείτε αρκετά και για κάποιες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που θα καταφέρετε όμως να τακτοποιήσετε με επιτυχία.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s