Σημερινή πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 7-10-2022

στις

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/10/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια τάση απομόνωσης ωστόσο ίσως να έχετε ξαφνικά έσοδα από φιλικά σας πρόσωπα ή κάποιο ξαφνικό δώρο από ένα φίλο.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ξαφνική  βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα  ωστόσο προσέχετε τις συμφωνίες   αλλά και αποφύγετε να δανείσετε γιατί το πιθανότερο θα είναι να ζημιωθείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και μπορεί  να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε  κάποιες απογοητεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά ίσως να νιώσετε και αρκετά κουρασμένοι.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως να καταφέρετε  να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο μπορεί να νιώσετε και αρκετή ψυχική κούραση και κάποια απογοήτευση για κάποιο ταξίδι  ,νομικά θέματα και σπουδές.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια έσοδα που θα σας διευκολύνουν ωστόσο προσέχετε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν σε κάποιους στόχους που μπορεί να έχετε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε ξαφνικές προτάσεις σε εργασιακά θέματα ωστόσο  ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε κάποια απογοήτευση  από συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και παρόλο που θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στην εργασία σας ίσως να μην έχετε την αναγνώριση που θα θέλατε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα ωστόσο θα σας προβληματίσουν οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και ‘ίσως να έχετε κάποιες ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες για οικονομικά θέματα ή να έχετε ξαφνικά έσοδα ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε σημαντικές αποφάσεις σε οικογένεια και καριέρα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε καλλιτεχνικές εργασίες ή συζητήσεις με το περιβάλλον σας ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και ίσως κάποιοι να έχετε κάποια ξαφνικά έσοδα ωστόσο κάποιοι  θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε οικονομικές συμφωνίες και παράλογα έξοδα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ωστόσο μπορεί να απογοητευτείτε σε στόχους με το σπίτι και την οικογένεια αλλά ίσως να παρουσιαστούν βλάβες και παρεξηγήσεις…

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s