Δες την σημερινή σου πρ΄όβλεψη για 5-10-2022

στις

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (05/10/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (05/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και  μπορεί από το πρωί να έχετε κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικούς στόχους και οικονομικά ωστόσο από το απόγευμα και μετά η μέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή με ευκαιρίες και επικοινωνίες που θα σας ευνοήσουν και οικονομικά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά μετά το απόγευμα και θα έχετε αρκετή υποστήριξη για να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να επιλύσετε σήμερα θέματα που σας απασχολούν σε θέματα νομικά ,εξωτερικού ή και σπουδές και ίσως φίλοι σας βοηθήσουν αρκετά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να ασχοληθείτε με οικονομικούς στόχους ωστόσο  θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά και να έχετε υποστήριξη από κάποιους ανώτερους από εσάς.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις το πρωί με εργασία και συνεργάτες αλλά μετά το απόγευμα  θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε στόχους σας και να έχετε επιτυχία ή να έχετε κάποια βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και θα προσπεράσετε κάποιες δυσκολίες ή και κάποιους περιορισμούς μέσα στην καθημερινότητά σας το πρωί και θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με επιτυχία με οικονομικά και επαγγελματικά  προς το βράδυ.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και σήμερα θα έχετε εύνοια στο να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας ακόμη κι αν μπορεί να υπάρξουν οικονομικά θέματα ωστόσο μετά το απόγευμα θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα σχέδιά σας αλλά και σε συνεργασίες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (05/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις  με την οικογένειά σας και κάποιους στόχους ωστόσο μετά το απόγευμα  θα υπάρξει μεγάλη εύνοια και θα υπάρξουν λύσεις μέσα στην καθημερινότητα που θα σας ικανοποιήσουν και οικονομικά.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε συμφωνίες παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις,ανατροπές σε οικονομικά ή την καθημερινότητά σας.Ωστόσο μετά το μεσημέρι η μέρα θα είναι πολύ θετική για εσάς σε συνεργασίες ,τα χόμπι σας και τη δημιουργικότητά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως να πιεστείτε λίγο για οικονομικά θέματα ωστόσο μετά το απόγευμα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα κάποιες εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο…

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε κάποιες εντάσεις σε οικογενειακά θέματα ωστόσο μετά το απόγευμα η επαφή σας με το κοντινό σας περιβάλλον  ή με τα αδέλφια σας θα σας δώσουν λύσεις και θα διαχειριστείτε με άλλη διάθεση τα πράγματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο μπορεί να σας πιέσει λίγο συναισθηματικά ίσως και στην επικοινωνία σας ωστόσο μετά το απόγευμα θα μπορέσετε να έχετε καλύτερη διάθεση και να έχετε ευχάριστες επαφές ,καλύτερη διάθεση αλλά θα επιλύσετε και κάποιες εντάσεις στο σπίτι.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s