Πώς θα κυλήσει η μέρα σου; Οι αστρολόγοι έχουν την απάντηση!

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/09/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και ίσως συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή άτομα της οικογένειάς σας ωστόσο μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά σας θέματα αλλά θα καταφέρετε να τα σταθεροποιήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και τον 6ο σας οίκο και θα σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας άτομα και κάποιοι με άτομα της οικογενείας σας από το εξωτερικό που ίσως σας δώσουν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά παρόλο που θα είστε πιεσμένοι στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη  θα βρίσκεται και σήμερα στον Ζυγό και τον 5ο σας οίκο και θα δώσετε βάση σε συνεργασίες που μπορούν να προωθήσουν την εξέλιξή σας αλλά και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Οικονομικά ζητήματα όμως μπορεί να σας προβληματίσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 4ο οίκο και είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν οι οικογενειακές σας σχέσεις .Παρόλο που θα θέλετε να κρατήσετε αρμονικές σχέσεις ίσως κάποια θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά να σας φέρουν δυσκολία στις επαφές σας.

Λέων

Advertisements

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 3ο σας οίκο και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με συνεργάτες ώστε να έχετε μια βοήθεια σε κάποιους επαγγελματικούς στόχους σας και κάποια σχέδιά σας που μπορεί να έχουν κάποιο μπλοκάρισμα και σας προβληματίζουν ωστόσο θα τα καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και σήμερα και τον 2ο σας οίκο και κάποιες συνεργασίες για οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν ωστόσο θα καταφέρετε να είστε δημιουργικοί και να εξελίξετε τις επαγγελματικές σας επαφές.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επαφές ωστόσο μπορεί κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή κάποιοι φίλοι που μπορεί να έχετε καλέσει  να σας δυσκολέψουν και να νιώσετε λίγο κουρασμένοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/09/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να σκεφτείτε τις συνεργασίες σας, επαγγελματικά θέματα και με τι τρόπο θα εξελίξετε τα οικονομικά σας ωστόσο θα βρείτε τρόπους να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας.

Τοξότης

Advertisements

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και σήμερα και τον 11ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια επικοινωνία με φίλους με τους οποίους είναι σε εξέλιξη μια συνεργασία ωστόσο μπορεί να σας δυσαρεστήσουν λίγο στο θέμα της οικονομικής συμφωνίας παρόλο που θα συμφωνήσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Ζυγό και τον 10ο σας οίκο θα σας δυσκολέψει με επαγγελματικές συνεργασίες που μπορεί να σας προβληματίσουν ή κάποιες οικονομικές προσωπικές σας επιδιώξεις. Ωστόσο θα μπορέσετε να εξελιχτείτε μέσα από γνωριμίες μέσα στην εργασία σας και θα χειριστείτε καλά τα συμφέροντά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό μια θετική θέση για εσάς και τον 9ο σας οίκο και ίσως μπορέσετε να κάνετε κάποιες επαφές ώστε να προωθήσετε τη δημιουργικότητά σας και τις συνεργασίες σας ωστόσο μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες κινήσεις που θα μάθετε που μπορεί να έγιναν από συνεργάτες χωρίς να το γνωρίζετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και σήμερα και θα σας απασχολήσουν οικονομικές συνεργασίες ή κάποιες οφειλές οικονομικές ενώ ίσως να έχετε κάποια δυσκολία να συναντήσετε ή να συμφωνήσετε με κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s