Πώς θα κυλήσει η μέρα σου; Οι αστρολόγοι έχουν την απάντηση!

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από το πρωί στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την υγεία σας ,με τα μικρά σας ζωάκια αλλά μπορεί να έχετε και μια ευκαιρία μέσα από την εργασία σας να πάρετε κάποια ξαφνικά χρήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη όλη τη δημιουργικότητά σας αλλά να καταφέρετε να επιλύσετε μέσα από την ευρηματικότητα σας κάποιες δυσκολίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Advertisements

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο  και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του σπιτιού αλλά ίσως και με θέματα οικογενειακά αλλά θα μπορέσετε επίσης να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας ώστε να ξεπεράσετε άγχη και αμφιβολίες για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Ο κυβερνήτης σας η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με αδέλφια ή το κοντινό σας περιβάλλον και κάποιοι μπορεί να έχετε ξαφνικές προσκλήσεις από φίλους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο  και τον 2ο σας οίκο και ίσως έχετε μια μυστική υποστήριξη  από κάποιο συνεργάτη ή μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο ελέγξτε αρκετά καλά ξαφνικές οικονομικές προτάσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται  στο ζώδιό σας και θα έχετε υποστήριξη από φίλους ή ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία ωστόσο μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις και ελέγξτε τις κινήσεις που θα κάνετε.

Advertisements

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε ώστε  να ξεκουραστείτε αλλά μπορεί να έχετε και κάποια μυστική υποστήριξη από τον τομέα της εργασίας σας ώστε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε στην καθημερινότητα σας με φίλους και κάποιοι ίσως έχετε κάποιες ξαφνικές προτάσεις για κάποια συνεργασία.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που θα δυσκολευτείτε με κάποιες υποχρεώσεις ή αγγαρείες θα έχετε ξαφνικές λύσεις και ευκολίες σε συμφωνίες που ίσως θέλετε να κάνετε ωστόσο μην κάνετε υπερβολές σε έξοδα.

Advertisements

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο θα σας ωθήσει  να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση νομικών θεμάτων κι ίσως έχετε κάποια ξαφνική οικονομική διευκόλυνση ή κάποια πρόταση για συνεργασία που θα σας χαροποιήσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και θα θελήσετε να κάνετε κάποια τακτοποίηση σε οφειλές αλλά ίσως και σε κληρονομικά και παρόλο που θα πιεστείτε θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε με ευκολία κι ίσως να καταφέρετε να επιλύσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα ή ένα θέμα με κάποιο ακίνητο που έχετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες και ίσως κάποιοι να έχετε κάποια πρόταση ή να μάθετε κάποιο ξαφνικό νέο από ένα συνεργάτη σας ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές στην επικοινωνία σας.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s