Σημερινή πρόβλεψη για 3-9-2022 !

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/09/2022), η Σελήνη από  το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε μέσα στην ημέρα σε σπουδές ,νομικά  και σχετικά με κάποιους στόχους σας σε συμφωνίες με το εξωτερικό αλλά ίσως να έχετε και έσοδα που θα σας ευχαριστήσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα από  το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα οικονομικά θέματα και ίσως νιώσετε κάποια εσωτερική ένταση ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια μυστική βοήθεια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη από  το πρωί και μετά και στον 7ο σας οίκο και θα έχετε καλή επικοινωνία σήμερα με αγαπημένους σας ανθρώπους και ίσως να έχετε επίτευξη και κάποιων στόχων που μπορεί να έχετε. Κάποιοι θα επικοινωνήσετε με φίλους που είχατε απομακρυνθεί.

Καρκίνος

Η Σελήνη από  το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και θα διαχειριστείτε θετικά θέματα που ίσως σας προβληματίζουν  μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα .

Λέων

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα από  το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη ,σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να φιλοσοφήσετε διαφορετικά τα πράγματα σήμερα και ίσως να καταφέρετε να επιλύσετε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις που συνάντησαν εμπόδια.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται  στον Τοξότη και 4ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν θέματα επέκτασης του σπιτιού και ίσως να βρείτε λύσεις οικονομικές που θα σας διευκολύνουν ενώ ίσως να διαχειριστείτε θετικά και οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από  το πρωί στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να ασχοληθείτε σήμερα με γραφειοκρατικά της εργασίας σας και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα με τις συνεργασίες σας ενώ θα ευνοηθείτε σε συνεργασίες και τις επαφές σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά και νομικά θέματα για οικογενειακά ζητήματα ή το σπίτι  και θα έχετε αρκετή εύνοια για να κάνετε μια συμφωνία που θα σας διευκολύνει.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από  το πρωί και θα έχετε αρκετή διάθεση για να δημιουργήσετε σήμερα ή να διασκεδάσετε ωστόσο ίσως να έχετε διάθεση να φροντίσετε τον εαυτό σας ή την εικόνα σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν μέσα σας οικογενειακά ζητήματα ή κάποιο άτομο μεγαλύτερο που μπορεί να έχετε τη φροντίδα του ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σήμερα και να απομονωθείτε ώστε να ξεκουραστείτε.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη από  το πρωί και τον 11ο σας οίκο και ίσως έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους που είχατε αρκετό καιρό να δείτε και να σας δώσουν μια λύση σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη από  το πρωί και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να δυσκολευτείτε θα μπορέσετε να χειριστείτε σωστά  οικονομικά ζητήματα καθώς και κάποιες πληροφορίες που μπορεί να  έχετε.

https://ipop.gr

Διάβασε επίσης :

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s