Σημερινή πρόβλεψη για 29/08/2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον  Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και θα μπορέσετε με ευκολία να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας αλλά να κάνετε και πολύ σοβαρές αλλά και μόνιμες συνεργασίες.

Ταύρος

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 6ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τις εργασιακές σχέσεις ή με τις σχέσεις σας με συναδέλφους και θα μπορέσετε να οργανώσετε σωστά επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με καλλιτεχνικές συνεργασίες αλλά και με κάποιες προσωπικές σας σχέσεις και θα λειτουργήσετε σωστά κι ίσως έχετε και κάποια εξέλιξη με κάποια συνεργασία με το εξωτερικό.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 4ο σας οίκο σήμερα και θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά αλλά θα μπορέσετε να κάνετε σωστές κινήσεις και να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Advertisements

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σήμερα και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με επαφές μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι από εσάς θα έχετε μεγάλη επιτυχία σχετικά με κάποια συνεργασία που θα είναι ένας στόχος σας που θα επιτευχθεί σήμερα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικές συνεργασίες και θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες στον τομέα της εργασίας σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ευνοηθούν αρκετά τα επαγγελματικά σας που μπορεί να τα χειρίζεστε από το σπίτι και κάποιοι θα έχετε θετικά αποτελέσματα και κάποια εξέλιξη ίσως και από κάποιοι άτομο από το χώρο της εργασίας σας που σας υποστηρίζει.

Σκορπιός

Advertisements

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε ανάγκη να απομονωθείτε ωστόσο θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα με την οικογένειά σας ,τις σχέσεις με τα αδέλφια σας αλλά και τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 11ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με φιλικές σχέσεις και θα μπορέσετε να έχετε καλή επικοινωνία και κάποια εξέλιξη στις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στο Ζυγό και τον 10ο σας οίκο και κάποιοι ίσως δυσκολευτείτε σε επαγγελματικά θέματα και εργασιακές σχέσεις ωστόσο θα μπορέσετε να τα επιλύσετε με τις κατάλληλες κινήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες επικοινωνίες ή με συνεργασίες με το εξωτερικό και θα μπορέσετε να έχετε εξελίξεις στον τομέα της δημιουργικότητας .

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικές συνεργασίες και ίσως να ευνοηθείτε από φίλους και συνεργάτες .

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s