Δες την σημερινή σου πρόβέψη για 26-08-2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε διάθεση να ξεφύγετε ή να διασκεδάσετε σήμερα ωστόσο επαγγελματικά και κάποιες υποχρεώσεις σας ίσως σας ακυρώσουν τα σχέδιά σας. Από το μεσημέρι και μετά αποφύγετε άσκοπα έξοδα.

Ταύρος

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε πιέσεις  και ακυρώσεις σε θέματα οικογενειακά αλλά και σε επαγγελματικά ωστόσο αποφύγετε τα έντονα ξεσπάσματα. Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως ακούσετε ή θα μάθετε κάποιο νέο που ίσως σας στεναχωρήσει σχετικά με κάποιο δικό σας άτομο. Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας προσπαθήστε να μην κάνετε καμιά σημαντική επικοινωνία και κίνηση.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας που θα σας προβληματίσουν αφού θα πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα που θα σας πιέσουν αρκετά. Ωστόσο ίσως να συγχυστείτε για οικονομικά θέματα με φίλους ενώ από το μεσημέρι και μετά προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

Λέων

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία και ακύρωση από συνεργάτες με αποτέλεσμα να έχετε μεγάλες εντάσεις στον χώρο εργασίας σας. Προσέχετε να μην παρεκτραπείτε ενώ από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας μην κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να περιοριστείτε κάπως ψυχολογικά από το χώρο εργασίας σας και ίσως να έχετε ξαφνικές αναποδιές σε θέματα με το διαδίκτυο ή το εξωτερικό με το οποίο ίσως να συνεργάζεστε. Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε κάποιες δυσκολίες θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις αλλά να δείτε και φίλους. Ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψουν θέματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά σχετικά με κάποιους στόχους σας ενώ από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες με συνεργάτες σας αλλά και κάποιο περιορισμό από την οικογένειά σας ενώ  θα πρέπει να προσέχετε να μην ξεσπάσετε άσχημα ή να πάρετε αποφάσεις που θα σας ζημιώσουν από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία σε ένα ταξίδι ή κάποια υποχρέωση για θέματα σπουδών των παιδιών σας που μπορεί να έχετε ωστόσο θα τα καταφέρετε. Από το μεσημέρι  και μετά ωστόσο μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αφού η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας.

Αιγόκερως

Advertisements

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως να σας περιορίσουν θέματα οικονομικά και ίσως προς ίσως να πρέπει να κάνετε περισσότερα έξοδα για την διασκέδαση σας αλλά και για κάποια χόμπι σας. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας με τη Σελήνη να βρίσκεται σε κενό πορείας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε σήμερα μια πιο ελεγκτική συμπεριφορά αλλά να έχετε κάποιες ακυρώσεις ή  να έρθετε και σε σύγκρουση με κάποιους συνεργάτες σας. Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας  φροντίστε να αποφύγετε έντονες συμπεριφορές και ξεσπάσματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και καλό θα είναι να προσέξετε την φυσική σας κατάσταση σήμερα και την υγεία σας ενώ ίσως να νιώσετε κάποια ψυχολογική πίεση για κάποιες υποχρεώσεις σας. Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s