Δες την σημερινή σου πρόβλεψη για 24-08-2022

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/08/2022), Η Σελήνη σήμερα από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι  θα βρίσκεται  στον Καρκίνο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας και να επικοινωνήσετε σωστά στην εργασία σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και ίσως έχετε διάθεση να διασκεδάσετε ή να επικοινωνήσετε με άτομα από το περιβάλλον σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο μέχρι και το μεσημέρι θα ευνοήσει συναντήσεις και επαφές με το περιβάλλον σας .Στη συνέχεια θα περάσει στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν και πάλι θέματα οικογενειακά ωστόσο θα χειριστείτε καλά κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε.

Advertisements

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Καρκίνο και ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε αλλά ίσως να έχετε και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί  θα βρίσκεται  στο ζώδιό σας και ίσως έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια σας ή με άτομα από το περιβάλλον σας..Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και θα είστε πιο ευδιάθετοι ενώ μπορεί να ευνοηθούν τα οικονομικά σας ή να έχετε  κάποια έσοδα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί  θα βρίσκεται στον Καρκίνο  στον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια πιο κλειστή διάθεση ή να θέλετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε θέματα με άλλους που σας έχουν προβληματίσει αλλά και ένα πλάνο για τα οικονομικά σας.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα νιώσετε πιο ζωντανοί και ενεργοποιημένοι ενώ θα έχετε υποστήριξη ή συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Advertisements

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο  στον 11ο σας οίκο και θα έχετε καλή επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα  για κάποιους στόχους σας ή  για να κάνετε σημαντικές κινήσεις.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και ίσως κάποιος φίλος να σας βοηθήσει σε συναισθηματικό επίπεδο για κάποια δυσκολία στην εργασία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο  από το πρωί μέχρι  και το μεσημέρι και θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και κάποια σχέδιά σας.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να ξεσκάσετε με φιλικά σας πρόσωπα ή να έχετε κάποια πρόταση για συνεργασία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/08/2022), η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο  στον 9ο σας οίκο μέχρι και το μεσημέρι και ίσως κάνετε κάποιες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα αλλά ίσως και να ταξιδέψετε .Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε και κάποια οικονομικά σας θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο  στον 8ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά ενώ θα καταφέρετε να χειριστείτε σωστά και θέματα επαγγελματικά.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθούν περισσότερο τα σχέδιά σας αλλά θα είστε και  περισσότερο ευδιάθετοι.

Advertisements

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι και το μεσημέρι  και θα είστε αρκετά δημιουργικοί και κάποιοι ίσως έχετε μια επικοινωνία για κάποια  συνεργασία.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και ίσως σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας αλλά θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε με ευκολία κάποιες υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Καρκίνο  στον 6ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν εργασιακά  θέματα  ενώ θα καταφέρετε να ρυθμίσετε και κάποια οικονομικά σας .Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα ασχοληθείτε με συνεργάτες αλλά και την επαφή με κοντινούς σας ανθρώπους και θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα ή να έχετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο  στον 5ο σας οίκο μέχρι και το μεσημέρι  και θα έχετε καλή επαφή με συνεργάτες ίσως και για κάποια δημιουργικά σας σχέδια.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο δημιουργικό το υπόλοιπο της ημέρας ή να κάνετε κάποιο χόμπι σας.

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s