Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για 28/06

στις

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, αλλά από τις 05:38 το πρωί μέχρι τις 14:53 το μεσημέρι θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις. Από τη στιγμή που θα περάσει στον Καρκίνο θα προετοιμάσει την αυριανή νέα Σελήνη που θα δώσει ώθηση σε εξελίξεις και νέα ξεκινήματα.

Σήμερα ο Ποσειδώνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία βοηθώντας μας να δούμε πιο ρεαλιστικά την καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε το χρόνο που αφιερώνετε στην δουλειά καλύτερα για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου. Ακόμη μπορεί να προγραμματίζετε να περάσετε κάποιες ημέρες με στενούς συγγενείς ή στο πατρικό σας ή ακόμη σε ένα τόπο που έχετε ισχυρές αναμνήσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε την δική σας επιχείρηση ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με δυνατές όψεις έρχεται αύριο η νέα Σελήνη που η επιρροή της φυσικά ξεκινά από σήμερα που είναι εξαιρετικά βοηθητικές για να έχετε νέες ιδέες, καλή στρατηγική και νέα σχέδια για το μέλλον που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να σημειώσετε πρόοδο παντού. Επωφελημένοι θα είστε τόσο σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, σεμιναρίων κτλ όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Με κάποιον τρόπο φαίνεται να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η χαρισματική σας προσωπικότητα.

ΛΕΩΝ

Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μην βιάζεστε σε αυτή τη φάση, να πάρετε το χρόνο σας και να αφιερώσετε λίγες ώρες παραπάνω στον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Ένα μήνα πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια αγαπητοί Λέοντες, φαίνεται ότι η ζωή εξελίσσεται περισσότερο στο «παρασκήνιο» παρά στα φώτα!

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί μπορεί να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σήμερα όπως και τις επόμενες δυο μέρες. Ακόμη μπορεί να προκύψει μία διαπραγμάτευση. Είναι βασικό σε αυτή τη διαπραγμάτευση να εξασφαλίσετε αυτά που είναι βασικά για σας και δεν πειράζει αν υποχωρήσετε σε κάτι που είναι ήσσονος σημασίας. Σήμερα είναι μια μέρα για να δείξετε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και να παρασύρετε και άλλους με τη θετική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι υπερβολές και να έχετε λίγο περισσότερη ευελιξία στο πρόγραμμα σας. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο κάνει τη μέρα ιδιαίτερα πολυάσχολη και ίσως νιώθετε να συσσωρεύονται πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν είστε αποφασιστικοί και αποφασισμένοι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να κάνετε όσες προσπάθειες χρειάζονται για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε πιο πειστικοί όταν μιλάτε με άλλους συνεργάτες ή προϊσταμένους. Για κάποιους άλλους Σκορπιούς η σημερινή μέρα μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι για το γουηκέντ. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα ενεργητική και τυχερή μέρα σήμερα για να προωθήσετε περαιτέρω τη δουλειά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις είναι αρκετά θετικές για να οργανώσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδα σας και να έχετε επιτυχία και σε κάποια καινούρια επένδυση. Ακόμη είναι μια καλή στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά σας. Αν ασχολείστε με την έρευνα είναι μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα ευρήματα σας. Ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα με τον σύντροφο σας αν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, να συζητήσετε αρκετά πάνω στις διαφορές που μπορεί να έχετε και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την πορεία αυτών των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Φυσικά θα πρέπει να είστε και καλός ακροατής.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυριανή νέα Σελήνη που επηρεάζει από σήμερα εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Αυτό σημαίνει ένα τσεκάπ, κάποιες αποφάσεις για τη διατροφή και την άσκηση. Βέβαια το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε ένα τρόπο να κατευνάσετε το στρες στον οργανισμό σας. Κυρίως αυτό που προέρχεται από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, την διασκέδαση, τα σπορ, τα χόμπι ευνοούνται ιδιαίτερα με τη νέα Σελήνη που σχηματίζεται αύριο αλλά επηρεάζει από σήμερα. Ο ενθουσιασμός και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας δύσκολα κρύβονται με τις σημερινές όψεις αγαπητοί Ιχθύες.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s