Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

στις

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα και ιδιαίτερα επινοητική, αφιερώνοντας χρόνο στο να εκφραστείς και να σχολιάσεις. Τις επόμενες μέρες είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις νέα πράγματα. Η επιδίωξη προσωπικών συμφερόντων είναι πιο έντονη και δυνατή. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν κι εσένα την ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Για μερικές μέρες εστιάζεις στα υπάρχοντά σου, στα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή τα θέματα άνεσης. Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να τραβούν την πρακτική πλευρά σου με υποστηρικτικούς τρόπους. Με αυτήν τη διάθεση θα μπορούσες να σημειώσεις πρόοδο στην προώθηση των στόχων σου. Τα θέματα προσωπικών, ερωτικών σχέσεων τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι
Οι συναισθηματικές ορμές τείνουν να υπερισχύουν των περισσοτέρων  άλλων ανησυχιών. Η ανάγκη σου για κατανόηση και αναγνώριση είναι έντονη σήμερα και η εύρεση καναλιών για να εκφραστείς είναι πιο φυσική από ότι συνήθως. Τα ταλέντα σου βρίσκονται στο επίκεντρο και οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε εσένα για τις θεραπευτικές, καταπραϋντικές ικανότητες σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά χρώμα.

Καρκίνος
Για μερικές μέρες μπορεί να νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη ώστε να ανασυνταχτείς συναισθηματικά. Μπορείς να απομακρυνθείς για λίγο από απαιτητικές καταστάσεις στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου επιδιώκει με κάθε τρόπο την ανανέωση και τη βελτίωση της σχέσης σας για αυτό ακολούθησε τον. Εάν είσαι μόνη, η διορατικότητα σου σε βοηθά να απομακρυνθείς από λανθασμένες επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Η μέρα ενισχύει τη συνεργασία και ίσως φέρνει τη λύση σε ένα πρόβλημα. Με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον οι σχέσεις παίρνουν θετική τροπή. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις επαγγελματικές συνδέσεις σου. Υπάρχει μια φυσική ροή στη δικτύωση, την ομαδική εργασία, την ανταλλαγή ιδεών και τη μάθηση. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος
Έχεις έντονη την επιθυμία για ικανοποιητικές δραστηριότητες και ουσιαστικά έργα. Βρίσκεις το κίνητρο για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και τους στόχους σου. Η  φήμη σου βελτιώνεται και φέρνει πιθανά νέα ξεκινήματα ή νέες εργασιακές δραστηριότητες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψεις στα πιστεύω και τους ρυθμούς σου αν έχεις παρεκκλίνει λίγο από την πορεία σου. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.

Ζυγός
Σήμερα απολαμβάνεις το μοίρασμα των απόψεων, των ιδεών και των επιθυμιών σου. Προώθησε τα σχέδια σου στα επαγγελματικά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις και την οικονομική σου κατάσταση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο πικάντικη και αν είσαι μόνη, άτομα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επανέρθουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τις απαντήσεις ή την ικανοποίηση που θέλεις.

Σκορπιός
Η μέρα αγγίζει βαθιά συναισθήματα και σου υπενθυμίζει τις προσκολλήσεις σου. Είσαι σε καλή κατάσταση και έχεις ευκαιρίες που αφορούν στην οικογένεια, τα θέματα σπιτιού και τις στενές σχέσεις. Παρατηρείς πράγματα που μπορεί να χάνεις σε άλλες στιγμές. Η παρατήρηση και η μάθηση έχει περισσότερο νόημα αυτήν τη στιγμή, αν και μπορείς να λάβεις δράση για ιδιωτικά και προσωπικά θέματα.

Τοξότης
Σήμερα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην αναζήτηση περισσότερης αρμονίας, ισορροπίας, συνεργασίας, φιλικότητας και διαφάνειας. Η επιθυμία να συνεισφέρεις σε κάτι που έχει αξία ή να ειδικευτείς και να μάθεις ένα θέμα πιο βαθιά είναι ένα ισχυρό και πρωταρχικό κίνητρο. Πρόσθεσε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ευκαιρίες και εκπλήξεις.

Αιγόκερος
Η μέρα σε ωθεί να φροντίσεις τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να είσαι παραγωγική και η αίσθηση του σκοπού σε βοηθά και σε παρακινεί. Η διαχείριση των πρακτικών σου υποθέσεων συμβάλει σε μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και προσωπικής δύναμης. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Υδροχόος
Οι διασκεδαστικές ή εκφραστικές αναζητήσεις είναι στο επίκεντρο και ευνοούνται. Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Η κοινωνική αυτοπεποίθηση ενισχύεται και σου δίνει ευκαιρίες που εξυπηρετούν πολλούς τομείς της ζωής σου. Μπορείς να αναλάβεις την ηγεσία και να ακουστεί ο λόγος σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου παίρνει ευχάριστες πρωτοβουλίες που καθησυχάζουν τις όποιες ανασφάλειες σου. Εάν είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου κι αυτό αυξάνει τη γοητεία σου.

Ιχθείς
Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου πιο έντονα και αναζητάς περισσότερη ηρεμία και άνεση. Η επίτευξη καλύτερης ισορροπίας στην προσωπική σου ζωή ή στο σπίτι μπορεί να είναι στόχος τώρα και ενδυνάμωση. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα επαγγελματικά σου και κυρίως σε δραστηριότητες που γίνονται παρασκηνιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται. 

Survivor: Καρολίνα για Μπο: Χαίρομαι που δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το survivor all star και δεν μίλησε μόνο για τα τρυφερά πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά και τη σχέση της με τον Μπο και μας έλυσε όλες τις απορίες. Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας: « Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο. Τις…

Βαλαβάνη: Θα το ξεκαθαρίσω για πρώτη και τελευταία φορά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.  Αυτή την περίοδο όλοι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αποσπάσουν μία δήλωσή σου για την αλήθεια της σχέσης σου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι είναι αυτό που σε κάνει να μη θέλεις να μιλήσεις τη δεδομένη στιγμή, ενώ στο…

Survivor: Ελευθερία και Ευρυδίκη μπαίνουν σε τρεις μέρες στο ριάλιτι !

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το survivor all star και γυρίζει στην Ελλάδα, ωστόσο δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζονται να εισβάλλουν στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τελικά θα μπει στο Survivor All Star, μιας και είχε υπογράψει και δεν μπορεί να κάνει πίσω … Η τραγουδίστρια μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας με τον σύντροφό της…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s