Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

στις

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα και ιδιαίτερα επινοητική, αφιερώνοντας χρόνο στο να εκφραστείς και να σχολιάσεις. Τις επόμενες μέρες είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις νέα πράγματα. Η επιδίωξη προσωπικών συμφερόντων είναι πιο έντονη και δυνατή. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν κι εσένα την ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Για μερικές μέρες εστιάζεις στα υπάρχοντά σου, στα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή τα θέματα άνεσης. Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να τραβούν την πρακτική πλευρά σου με υποστηρικτικούς τρόπους. Με αυτήν τη διάθεση θα μπορούσες να σημειώσεις πρόοδο στην προώθηση των στόχων σου. Τα θέματα προσωπικών, ερωτικών σχέσεων τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι
Οι συναισθηματικές ορμές τείνουν να υπερισχύουν των περισσοτέρων  άλλων ανησυχιών. Η ανάγκη σου για κατανόηση και αναγνώριση είναι έντονη σήμερα και η εύρεση καναλιών για να εκφραστείς είναι πιο φυσική από ότι συνήθως. Τα ταλέντα σου βρίσκονται στο επίκεντρο και οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε εσένα για τις θεραπευτικές, καταπραϋντικές ικανότητες σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά χρώμα.

Καρκίνος
Για μερικές μέρες μπορεί να νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη ώστε να ανασυνταχτείς συναισθηματικά. Μπορείς να απομακρυνθείς για λίγο από απαιτητικές καταστάσεις στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου επιδιώκει με κάθε τρόπο την ανανέωση και τη βελτίωση της σχέσης σας για αυτό ακολούθησε τον. Εάν είσαι μόνη, η διορατικότητα σου σε βοηθά να απομακρυνθείς από λανθασμένες επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Η μέρα ενισχύει τη συνεργασία και ίσως φέρνει τη λύση σε ένα πρόβλημα. Με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον οι σχέσεις παίρνουν θετική τροπή. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις επαγγελματικές συνδέσεις σου. Υπάρχει μια φυσική ροή στη δικτύωση, την ομαδική εργασία, την ανταλλαγή ιδεών και τη μάθηση. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος
Έχεις έντονη την επιθυμία για ικανοποιητικές δραστηριότητες και ουσιαστικά έργα. Βρίσκεις το κίνητρο για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και τους στόχους σου. Η  φήμη σου βελτιώνεται και φέρνει πιθανά νέα ξεκινήματα ή νέες εργασιακές δραστηριότητες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψεις στα πιστεύω και τους ρυθμούς σου αν έχεις παρεκκλίνει λίγο από την πορεία σου. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.

Ζυγός
Σήμερα απολαμβάνεις το μοίρασμα των απόψεων, των ιδεών και των επιθυμιών σου. Προώθησε τα σχέδια σου στα επαγγελματικά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις και την οικονομική σου κατάσταση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο πικάντικη και αν είσαι μόνη, άτομα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επανέρθουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τις απαντήσεις ή την ικανοποίηση που θέλεις.

Σκορπιός
Η μέρα αγγίζει βαθιά συναισθήματα και σου υπενθυμίζει τις προσκολλήσεις σου. Είσαι σε καλή κατάσταση και έχεις ευκαιρίες που αφορούν στην οικογένεια, τα θέματα σπιτιού και τις στενές σχέσεις. Παρατηρείς πράγματα που μπορεί να χάνεις σε άλλες στιγμές. Η παρατήρηση και η μάθηση έχει περισσότερο νόημα αυτήν τη στιγμή, αν και μπορείς να λάβεις δράση για ιδιωτικά και προσωπικά θέματα.

Τοξότης
Σήμερα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην αναζήτηση περισσότερης αρμονίας, ισορροπίας, συνεργασίας, φιλικότητας και διαφάνειας. Η επιθυμία να συνεισφέρεις σε κάτι που έχει αξία ή να ειδικευτείς και να μάθεις ένα θέμα πιο βαθιά είναι ένα ισχυρό και πρωταρχικό κίνητρο. Πρόσθεσε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ευκαιρίες και εκπλήξεις.

Αιγόκερος
Η μέρα σε ωθεί να φροντίσεις τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να είσαι παραγωγική και η αίσθηση του σκοπού σε βοηθά και σε παρακινεί. Η διαχείριση των πρακτικών σου υποθέσεων συμβάλει σε μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και προσωπικής δύναμης. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Υδροχόος
Οι διασκεδαστικές ή εκφραστικές αναζητήσεις είναι στο επίκεντρο και ευνοούνται. Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Η κοινωνική αυτοπεποίθηση ενισχύεται και σου δίνει ευκαιρίες που εξυπηρετούν πολλούς τομείς της ζωής σου. Μπορείς να αναλάβεις την ηγεσία και να ακουστεί ο λόγος σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου παίρνει ευχάριστες πρωτοβουλίες που καθησυχάζουν τις όποιες ανασφάλειες σου. Εάν είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου κι αυτό αυξάνει τη γοητεία σου.

Ιχθείς
Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου πιο έντονα και αναζητάς περισσότερη ηρεμία και άνεση. Η επίτευξη καλύτερης ισορροπίας στην προσωπική σου ζωή ή στο σπίτι μπορεί να είναι στόχος τώρα και ενδυνάμωση. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα επαγγελματικά σου και κυρίως σε δραστηριότητες που γίνονται παρασκηνιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται. 

Υπέροχη τάρτα με μπισκότα Oreo χωρίς ψήσιμο

Για την τάρτα με μπισκότα Oreo θα χρειαστείτε Εκτέλεση 1 Θρυμματίζετε τα 300γρ. μπισκότων Oreo σε ένα μούλτι. Κατόπιν προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίστε μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα. 2 Ρίξτε το μείγμα σε μια ορθογώνια παραλληλόγραμμη βάση περίπου 30εκ. (φυσικά μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε και βάση άλλου σχήματος). Απλώστε το μείγμα ώστε…

Δες την σημερινή σου πρ΄όβλεψη για 5-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (05/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (05/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και  μπορεί από το πρωί να έχετε κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικούς στόχους και οικονομικά ωστόσο από το απόγευμα και μετά η μέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή με ευκαιρίες και επικοινωνίες που θα…

Δανία: Η Βασίλισσα ζητάει συγγνώμη, αλλά δεν μετανιώνει για την απόφασή της

Πριν από μερικές μέρες η Βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα, προχώρησε σε μια πράξη που άφησε άναυδη τόσο την κοινή γνώμη όσο και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η μονάρχης ανακήρυξε ότι θα αφαιρέσει τους τίτλους στα 4 εγγόνια της, παιδιά του νεότερου γιου της, Πρίγκιπα Joachim. Αν και η Βασίλισσα απολογήθηκε γι’ αυτήν την κίνηση, δεν εμφανίστηκε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s