Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει: Πήγα στη φωτογράφιση και μου είπαν ότι έχω παραπάνω κιλά

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα. Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του OPEN και τον Δημήτρη Μακαλιά κατά την οποία μοιράστηκε ένα άγνωστο περιστατικό bullying που δέχτηκε στα πρώτα της βήματα.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Έχω πέσει θύμα bullying και εγρασιακό και όσον αφορά την εμφάνισή μου, πολλές φορές. Στα ξεκινήματά μου, μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ’ότι θα έπρεπε για μια φωτογράφιση η οποία δεν βγήκε και ποτέ, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ. Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή ήταν αρκετά πληγωτικά, αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι«.

Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώθηκαν ακόμα και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές στη Φθιώτιδα, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία.

Συνεχίστε την ανάγνωση Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Μία καταρρακτώδης βροχή στο Ντουμπάι στάθηκε ικανή να δούμε εικόνες χάους και καταστροφής. Ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι εκτεταμένες πλημμύρες συνέχισαν να κατακλύζουν την πόλη.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Σχολιάστε