Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/11/2021)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/11/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ευνοηθείτε στην επιτυχία κάποιων στόχων σας ή να έχετε βοήθεια από κάποιο φίλο ωστόσο κάποιοι προς το βράδυ ίσως να έχετε κάποιες οικογενειακές εντάσεις.about:blank

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως σήμερα να έχετε κάποια πληροφορία από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα σας ικανοποιήσει.Ωστόσο προς το βράδυ ίσως να έχετε κάποιο άγχος για μια συνεργασία σας.about:blank

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και πάλι και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε επαφές με φίλους ωστόσο  προς το βράδυ ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή ένταση στην εργασία σας ωστόσο κάποιοι θα έχετε εύνοια σε μυστικές συμφωνίες αλλά προσέχετε προς το βράδυ μια μεγάλη ένταση με κάποια συνεργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και θα σας ευνοήσει σε κάποια σχέδιά σας ή ταξίδια αλλά και σε συναντήσεις με φίλους.Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε αργά το βράδυ κάποιο παρασκήνιο αλλά και κάποια απώλεια.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε θετικότητα με κάποιες συνεργασίες  σε ένα επαγγελματικό επίπεδο ωστόσο αργά το βράδυ ίσως να προβληματιστείτε κάπως με μια συμφωνία.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο  και μπορεί να έχετε συναντήσεις με συνεργάτες για κάποια επαγγελματική συμφωνία ενώ ίσως προς το βράδυ να έχετε κάποιες αμφιβολίες  για την οικονομική εξέλιξη των πραγμάτων.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/11/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα της καθημερινότητας ωστόσο ίσως να έχετε και μια θετική εξέλιξη στην εργασία σας και τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα είστε περισσότερο ενεργοποιημένοι και δημιουργικοί και κάποιοι από εσάς θα κάνετε συζητήσεις για να ρυθμίστε συνεργασίες ή κάποια συμφωνία..Ωστόσο κάποιοι αργά το βράδυ θα πιεστείτε για οικονομικά προβλήματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια εσωτερική ένταση για θέματα καθημερινότητας ίσως και με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας και παρόλο που θα προσπαθήσετε να το διαχειριστείτε ίσως να μην αντέξετε προς το βράδυ και να ξεσπάσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και θα  έχετε εύνοια στην επικοινωνία σας με το περιβάλλον σας ωστόσο κάποια πληροφορία από την εργασία σας ίσως να σας χαροποιήσει αρκετά ή να σας δώσει ικανοποίηση λόγω κάποιας προσωπικής αναγνώρισης.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποια οικονομική βοήθεια σε θέματα σπιτιού ή κάποια έσοδα από την εργασία σας ωστόσο ίσως προς το βράδυ ίσως να νιώσετε κάποια ανασφάλεια για οικονομικά θέματα.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s