Χωρίς κατηγορία

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/10/2021)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/10/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας , θα έχετε επικοινωνία με συνεργάτες ωστόσο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ενώ θα έχετε μια ευχάριστη ξαφνική επαγγελματική πρόταση. Κάποιοι θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας στην καθημερινότητα και συνεργασίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και ίσως να έχετε ξαφνικές ιδέες και να θελήσετε να το διακοσμήσετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο  και θα έχετε επικοινωνία  και βοήθεια από  άτομα μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον και φίλους που ίσως σας βοηθήσουν σε κάποιες εντάσεις που αντιμετωπίζετε στην οικογένεια ή την καριέρα σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 2ο σας οίκο και ίσως πάρετε κάποια ξαφνικά χρήματα από την εργασία σας σήμερα ενώ θα έχετε επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικές συνεργασίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα έχετε ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις ή κάποια έσοδα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ξαφνική  μυστική εύνοια από την εργασία σας για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα  αλλά να ξεπεράσετε και πιέσεις που ίσως να έχετε από συνεργάτες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/10/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 11ο σας και κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σας ίσως σας βοηθήσει στους στόχους σας και να έχετε ξαφνική εύνοια συνεργασίας σχετικά  με κάποιο επαγγελματικό πλάνο που σχεδιάζετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά έσοδα σήμερα που θα σας βοηθήσουν σε μια συνεργασία ή σε στόχους που έχετε με κάποιες ομάδες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε κάποια σχέδιά σας και την τακτοποίησή τους ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετή κούραση ή πολλές συναντήσεις και διαφωνίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποια ξαφνικά έσοδα σήμερα από την εργασία σας που θα βοηθήσουν σε οικονομικές δυσκολίες και υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και εύνοια σε κάποια σχέδιά σας και κάποια συνεργασία.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε σήμερα οικονομική βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σας αλλά και κάποια ξαφνική πρόταση που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα που μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: