Ζώδια

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2021

Τον Οκτώβριο ο Ήλιος, Άρης και ο Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού και θα ευνοηθούν  το 2ο και το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι και τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί – Λέοντες – Τοξότες που θα μπορέσουν να κάνουν νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μάθε αναλυτικά πώς θα ευνοηθούν τα ζώδια τον Οκτώβριο του 2021.

Η ίδια ομάδα ζωδίων θα ευνοηθεί και με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 06.10 και θα προσφέρει νέες σημαντικές ευκαιρίες αλλά και προτάσεις από άτομα που υπήρχε συνεργασία και στο παρελθόν.

Ζώδια τον Οκτώβριο του 2021: Ποια θα ευνοηθούν περισσότερο;

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό  μέχρι τις 20.10  θα φέρει επιστροφές από το παρελθόν ωστόσο ίσως δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στο 2ο και το 3ο δεκαήμερο όλων των ζωδίων αναλόγως  του τομέα που θα επηρεάσει σε κάθε ζώδιο.

Η Αφροδίτη  μέχρι και τις 07.10 θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα ευνοήσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύες> αλλά και τα ζώδια της Γης Ταύρους –Παρθένους –Αιγόκερους στις ερωτικές τους σχέσεις και τα οικονομικά τους.

Από τις 08.10 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς Κριούς-Λέοντες-Τοξότες αλλά και τα ζώδια του Αέρα  Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους επίσης στις ερωτικές τους σχέσεις και τα οικονομικά τους με το 1ο δεκαήμερο να σταθεροποιεί στόχους στις 13.10 ,το 2ο να κάνει νέα ξεκινήματα στις 06.10 και το 3ο να έχει επιτυχία στους στόχους του από τις 20.10 και μετά.

Κάποιες δυσκολίες θα έχουν τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι αφού εκκρεμότητες από το παρελθόν ή επιστροφή σχέσεων και συνεργατών θα τους δημιουργήσουν εντάσεις στις αρχές του μήνα  με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα αλλά και στις 22.10 με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα  που θα πρέπει να αποφύγουν έντονες και βίαιες καταστάσεις.

Επίσης τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου αποφύγετε λανθασμένες εντυπώσεις και υποσχέσεις στις 27.10 με το τετράγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα που ίσως σας παραπλανήσει.

Στις 30.10 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο των Σταθερών Ταύρους –Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους που ίσως να αντιμετωπίσουν εμπόδια και ακυρώσεις στα οικονομικά τους αλλά και σε στόχους τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: