Το άλμπουμ Toy περιλαμβάνει επανεγγραφές και ανανεωμένες εκδοχές ορισμένων από των πρώτων τραγουδιών του Μπόουι. Αρχικά υπήρξαν σχέδια να κυκλοφορήσει ως συνέχεια του άλμπουμ Hours… του 1999, αλλά αυτό δεν έγινε μετά από διαμάχη μεταξύ του Ντέιβιντ Μπόουι και της τότε δισκογραφικής του Virgin
Το 2011, το άλμπουμ διέρρευσε στο διαδίκτυο και τώρα, μια δεκαετία αργότερα θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με την ειδική έκδοση σετ «Era Five».
Σε σχετική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς των social media του Ντέιβιντ Μπόουι αναφέρεται:
«Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον πλανήτη, αν είναι 29 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να ακούσετε μέσω streaming τη ραδιοφωνική έκδοση του «You’ve Got A Habit Of Leaving» από το επερχόμενο άλμπουμ «Toy» μέσω της αγαπημένης σας πλατφόρμας».
Όπως σημειώνει επίσης το ΑΠΕ, στα μέσα Σεπτεμβρίου η ταινία – σταθμός στην καριέρα του αείμνηστου Ντέιβιντ Μπόουι «Labyrinth» με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την κυκλοφορία της επέστρεψε για περιορισμένες προβολές στη μεγάλη οθόνη στις ΗΠΑ.
- Τα νηστίσιμα κουλουράκια με λάδι και κανέλα του Βασίλη Καλλίδη είναι μυρωδάτα κι έχουν ελάχιστες θερμίδες
- Μην Πετάξεις τις Υπερώριμες Μπανάνες: 6 Τρόποι να τις Αξιοποιήσεις
- Τα οφέλη της νηστείας στο σώμα σου
- Χαλβάς Φαρσάλων χωρίς γλουτένη
- Κατώτατος μισθός: Στα 479€ το επίδομα ανεργίας και άλλα18 επιδόματα