Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/8/2021)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας ,την τακτοποίηση της καθημερινότητας και θα έχετε μια πληροφορία  για θέματα οικονομικά..

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε μια επιπλέον βοήθεια σήμερα από το περιβάλλον σας σε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την τακτοποίηση  θεμάτων οικονομικών και ίσως να έχετε και μια ευχάριστη πληροφορία για οικονομικά θέματα και οφειλές από το παρελθόν.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τα αδέλφια σας και θα έχετε βοήθεια να σε θέματα με το σπίτι σας αλλά και ξαφνικές λύσεις για κάποιους στόχους σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ίσως να έχετε μια μυστική υποστήριξη από την οικογένειά σας αλλά και μια ξαφνική πρόταση που θα σας ευνοήσει.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα καταφέρετε σήμερα να έχετε μια επαγγελματική εξέλιξη αλλά και μια ευνοϊκή εξέλιξη στην εργασία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε μια μυστική υποστήριξη από κάποιο προϊστάμενό σας στην προώθηση των σχεδίων σας .

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και κάποιοι φίλοι ίσως σας βοηθήσουν σε θέματα οικονομικά και θα σας δώσουν λύσεις σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα ωστόσο θα έχετε μια ξαφνική οικονομική βοήθεια από ένα συνεργάτη σας που θα λύσει κάποιες εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με νομικά αλλά και να κάνετε μια τακτοποίηση γενικότερη στα σχέδιά σας θα έχετε ωστόσο βοήθεια από συνεργάτες στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να πάρετε κάποια χρήματα σήμερα από συνεργάτες ή την εργασία σας ώστε να τακτοποιήσετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες σήμερα και ίσως να έχετε και μια νέα ξαφνική πρόταση για εργασία από το σπίτι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s