Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2021)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με επαγγελματικά θέματα αλλά και οικογενειακά που μπορεί να σας αγχώσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε και πάλι επαφές με την οικογένειά σας και τα αδέλφια σας και παρόλο που μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια νομικά θέματα θα καταφέρετε να τα επιλύσετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά της οικογένειας και του σπιτιού και ίσως να δυσκολευτείτε με κάποιες υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα κάνετε κινήσεις για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας αλλά και για κάποια σχέδιά σας ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε ανάγκη να παραμείνετε ήρεμοι στο σπίτι σας ωστόσο θέματα μέσα στην εργασία σας μπορεί να μην σας αφήσουν ήσυχους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με ομάδες ή κάποιους φίλους σας που μπορεί να θέλουν να σας βοηθήσουν ωστόσο ίσως  κάποια χειριστική συμπεριφορά ίσως να σας ενοχλήσει.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και ίσως να έχετε εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες που είχατε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και ίσως δεν έχετε επιλύσει ακόμη.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε σήμερα νομικά θέματα οικογενειακά και ίσως να προβληματιστείτε με τα αδέλφια σας ή γραφειοκρατικά που θα τακτοποιήσετε τελικά.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν κάποιες οφειλές της οικογένειάς σας και του σπιτιού σήμερα και ίσως κάπως πιεστείτε συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε σήμερα εντάσεις σε επαγγελματικά με συνεργάτες  με τους οποίους δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποιες διαφωνίες σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα της εργασίας σας που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με τη δημιουργικότητά σας αλλά και κάποια χόμπι σας και ίσως συναντήσετε και ισχυρούς φίλους από το παρελθόν.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s