Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/7/2021)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και προς το μεσημέρι θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε στο σπίτι σας ή να σκεφτείτε κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με φίλους ή καλλιτεχνικές ομάδες και θα έχετε αρκετή θετική επικοινωνία ή να κάνετε μια εκδρομή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά ωστόσο ίσως έχετε μια θετική πρόταση από έναν συνεργάτη σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με κάποια σχέδια σας αλλά ίσως κάποιοι από εσάς να κάνετε ένα ταξίδι λόγω εργασίας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικά ή οφειλές από το παρελθόν ωστόσο θα έχετε θετικότητα και βοήθεια.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και η σχέση σας με συνεργάτες και φίλους θα είναι ευνοϊκή και ίσως έχετε και μια νέα πρόταση συνεργασίας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας σήμερα και την καθημερινότητά σας και ίσως πάρετε και κάποια αναγνώριση από ένα προϊστάμενό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/7/2021), η Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 5ο σας οίκο και θα νιώθετε αρκετά καλά σήμερα και ίσως να έχετε και κάποια πρόταση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό από ένα δικό σας άτομο.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά του σπιτιού.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επαφές και επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον ή άτομα από το παρελθόν που μπορεί να σας πουν και μια μυστική πληροφορία.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν κάποιες οφειλές από το παρελθόν αλλά ίσως καταφέρετε να πάρετε και κάποια χρωστούμενα από την εργασία σας ή κάποιο φίλο.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια σε στόχους και τα σχέδιά σας αλλά ίσως να έχετε και μια σημαντική βοήθεια από έναν εργοδότη σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s