Μ’ αυτά τα σήματα θα διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις εστίασης- Τι σημαίνει το καθένα

στις

Τα σήματα στις επιχειρήσεις εστίασης έρχονται για να τις διαχωρίσουν και οι καταναλωτές θα μπορούν να βλέπουν πώς λειτουργεί το κάθε κατάστημα.

Από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, θα υπάρξουν τρεις διαφορετικές σημάνσεις: «Χώρος Covid Free», «Μεικτός Χώρος» και «Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό».

Τα σήματα στις επιχειρήσεις εστίασης:

Τα πρώτα δύο σήματα αφορούν αμιγείς και μεικτούς (υπαίθριους) επαγγελματικούς χώρους, ενώ το τρίτο σήμα δείχνει αν όλο το προσωπικό της επιχείρησης είναι εμβολιασμένο.

Χώρος Covid Free

Τα εν λόγω καταστήματα μπορούν να λειτουργούν με το 85% της χωρητικότητάς τους. Οι πελάτες πρέπει να είναι μόνο καθήμενοι, να τηρούνται οι κανόνες αποστάσεων, αλλά και αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων.

σήματα στις επιχειρήσεις εστίασης

Μεικτοί Χώροι

Οι επιχειρήσεις με αυτό το σήμα θα υποδέχονται μόνο καθήμενους πελάτες. Στη διαμόρφωση του χώρου, η σήμανση θα προβλέπει ξεχωριστά τμήματα της επιχείρησης που θα μπορούν να κάθονται οι πελάτες που θα έχουν εμβολιαστεί ή θα έχουν νοσήσει ή να έχουν κάνει τα προβλεπόμενα τεστ.

Σε αυτή τη φάση δεν προβλέπεται έλεγχος πιστοποιητικών για τους υπαίθριους χώρους καταστημάτων, όπως καφέ, εστιατόρια ή μπαρ. 

σήματα στις επιχειρήσεις εστίασης

Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό

Με αυτό το σήμα θα πιστοποιούνται οι επιχειρήσεις στις οποίες όλο το προσωπικό που εργάζεται έχει εμβολιαστεί.

σήματα στις επιχειρήσεις εστίασης

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s