Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2021)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/7/2021), μπορεί να βρίσκεστε σε μία φάση αμήχανη, που επαγγελματικά τουλάχιστον, τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί , ότι στις ανακατατάξεις που συμβαίνουν συμπεριλαμβάνεστε κι εσείς, όμως τις ημέρες αυτές δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή που να σας ανησυχεί. Ανεξάρτητα όμως με τις εξελίξεις που τρέχουν, ίσως να ήρθε επιτέλους η στιγμή να αναζητήσετε και αλλού την τύχη σας, σε τομείς που θα αναδεικνύονται τα ταλέντα σας.

Ταύρος

Στην προσπάθειά σας να βρείτε με ποιους τρόπους εξακολουθούν να υπάρχουν τα στηρίγματά σας, ίσως ανακαλύψετε και κάποιος ανθρώπους που θα έχουν όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αλλά και να σας βοηθήσουν σε επίπεδο επαγγελματικό. Διερευνήστε λοιπόν τις προϋποθέσεις που υπάρχουν και  το υλικό των ανθρώπων γύρω σας, πάρτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Για κάποιο λόγο όλα γίνονται και αυτό εάν σας συμβαίνει ίσως χρειάζεται, για να καταλάβετε και να βάλετε όρια, σε κάποιους ανθρώπους, που το μόνο που ξέρουν, είναι να ζητούν από σας, αφού τους δίνετε την εντύπωση, ότι είστε δεδομένοι. Μην παραπονιέστε λοιπόν για τις υπέρμετρες απαιτήσεις των άλλων, είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε ακόμα και στον  οικογενειακό. Με σωστά επιχειρήματα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Καρκίνος

Μπορεί η εποχή αυτή που ξεκινά,  για πολλούς να μοιάζει δύσκολη, εσείς όμως έχετε πάρει ήδη τα μηνύματα ότι σας πάει. Να ξέρετε ότι σε οποιοδήποτε χώρο και αν δραστηριοποιείστε, θα έχετε όχι μόνο την αναγνώριση των προσπαθειών σας, μα και τις προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα  στόχους και φιλοδοξίες σας.

Λέων

Εδώ θα φανεί το κατά πόσο, κάποιοι άνθρωποι αξίζει τον κόπο να συνεργάζεστε μαζί τους, ή αναλώνετε το δημιουργικό σας χρόνο περιμένοντας να δείτε να εξελίσσονται οι συνεργασίες σας. Τουλάχιστον από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί τα κριτήρια σας, να γίνονται σεβαστά, από εκείνους που συμπορεύεστε, είτε στο εργασιακό σας πεδίο αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και στο φιλικό. Κάντε σωστότερες επιλογές.

Παρθένος

Κάποιο έκτακτο έξοδο μια δαπάνη που δεν την υπολογίζατε, ίσως να απαιτηθεί από εσάς να την καταβάλετε, σε καιρούς δύσκολους. Αν έχει να κάνει όμως, με την υλικοτεχνική σας υποδομή, που σχετίζεται με το εργασιακό σας αντικείμενο, τότε να την προχωρήσετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε περικοπές κάπου αλλού. Σίγουρα πολύ σύντομα τα αποτελέσματα που θα φέρει, να αποσβέσουν την αξία της. Κάντε σωστότερη διαχείριση.

Ζυγός

Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα να σας καταβάλλουν, εξαιτίας κάποιων θεμάτων που χρίζουν λύσεις και αφορούν κυρίως το περιβάλλον της οικογένειάς σας και ίσως ένα ζήτημα με κάποιο παιδί εάν έχετε. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται την περίοδο αυτή, το ίδιο και η ψυχραιμία σας. Φροντίστε να τη διατηρήσετε αλλά εάν αισθανθείτε σήμερα ότι δυσκολεύεστε, καλύτερα να υποχωρήσετε από ότι σας πιέζει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/7/2021), η έκφραση της εσωτερικής έντασης που αισθάνεστε στο περιβάλλον σας, μάλλον δυσχεραίνουν τη θέση σας, παρά τη βελτιώνουν. Επειδή τις ημέρες αυτές, δε θα ξέρετε πώς να βρείτε το δίκιο σας, ή θα πάρετε απόφαση να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί, ή καλύτερα να μη μιλάτε καθόλου, εάν πρόκειται να τσακωθείτε. Βρίσκεστε σε μία εποχή, όπου θα πρέπει οριστικά να εγκαταλείψετε παλιές στρατηγικές και τρόπους έκφρασης.

Τοξότης

Χρησιμοποιείστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα, προκειμένου να φέρετε κάποιους ανθρώπους με τα νερά σας, αφού θα τους χρειαστείτε τόσο στο εργασιακό σας επίπεδο, όσο και σε προσωπικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστείτε τις παρεμβάσεις κάποιου ατόμου, προκειμένου να διατηρήσετε την εργασιακή σας θέση, ή την παρέμβαση ενός φιλικού σας προσώπου, προκειμένου να ρίξετε γέφυρες με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Ίσως τώρα να μπορέσετε να προγραμματίσετε μία έξοδο, ή μια μικρή κοντινή εκδρομή, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, το σίγουρο είναι, πως την απόδρασή σας θα την κάνετε. Να ξέρετε πως θα σας ανανεώσει πολύ, ενώ παράλληλα με τη θετική σας σκέψη, θα βάλετε μπρος τους επόμενους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Οι ημέρες αυτές, θα εξελιχθούν άκρως δημιουργικά και για το λόγο αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις περιστάσεις άμεσα.

Υδροχόος

Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και λιγότερη συναισθηματική ανασφάλεια χρειάζεστε προκειμένου να ακολουθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν όμως κάτι από αυτά, έχετε διαπιστώσει ότι αργεί να εξελιχθεί, μήπως τώρα θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε για λίγο πίσω και να ασχοληθείτε με κάτι εξίσου σημαντικό που αφορά, κάποιες λύσεις που επιβάλλεται να βρείτε στα πλαίσια της διαχείρισης της καθημερινότητάς σας;

Ιχθύς

Σε μία ημέρα με τόσες απαιτήσεις από εσάς, εκείνο που θα χρειαστείτε, είναι να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας και των οικονομικών σας. Τα έξοδα τρέχουν μαζί με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες και απαιτούν σύνεση από τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Επιπλέον σήμερα μπορεί να γίνεστε περισσότερο αφηρημένοι με αποτέλεσμα να υποστείτε μικροατυχήματα  που θα οφείλονται κυρίως από απροσεξίες.

LATEST POSTS

Chocolate Strawberry Homemade Lip Balm

CHOCOLATE STRAWBERRY HOMEMADE LIP BALM .5 ounces dark cocoa butter .75 ounces beeswax pastilles 1.5 ounces sweet almond oil 1 ounce coconut oil 5 ML strawberry flavor oil 20 lip balm tubes or lip balm pots lip balm tray washi tape Set up the lip balm tray with empty tubes and put on a flat surface. I usually place mine on a baking […]

Healthy Breakfast Strawberry Oatmeal Bars

Healthy Breakfast Strawberry Oatmeal Bars Recipe   Healthy Breakfast Strawberry Oatmeal Bars are delicious, moist and easy breakfast that your family will love! This recipe is just awesome and super healthy! The best way to start your day – Healthy Breakfast Strawberry Oatmeal Bars! Ingredients 1 cup rolled oats ¾ cup all-purpose flour ½ cup […]

Φτιάχνουμε την τέλεια γκρανόλα χωρίς γλουτένη

Καθημερινά αναζητάμε νόστιμες συνταγές για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για κάθε διατροφική ανάγκη. Βρήκαμε, λοιπόν, την τέλεια συνταγή για γκρανόλα χωρίς γλουτένη. Για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα τραγανό πρωινό με γιαούρτι και γκρανόλα, αλλά παράλληλα αποφεύγουν τη γλουτένη, υπάρχει λύση και είναι ιδιαίτερα γευστική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να φτιάξουμε […]

Φοιτητικές εκλογές 2022: Ανοίγουν οι κάλπες στα Πανεπιστήμια μετά από τρία χρόνια

Ξαναστήνονται οι κάλπες για τις φοιτητικές εκλογές σήμερα Τετάρτη, όπως αποφάσισε το διαπαραταξιακό συμβούλιο φοιτητών, έπειτα από τρία χρόνια αναβολών εξαιτίας της πανδημίας, για την ανάδειξη των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων. Τελευταία φορά έγιναν εκλογές στα πανεπιστήμια στις 11 Απριλίου 2019. Πέρυσι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, είχε προτείνει την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων και τη διεξαγωγή των εκλογών με ενιαίο ψηφοδέλτιο, κάτι […]

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: