Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/7/2021)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/7/2021), μπορεί να βρίσκεστε σε μία φάση αμήχανη, που επαγγελματικά τουλάχιστον, τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί , ότι στις ανακατατάξεις που συμβαίνουν συμπεριλαμβάνεστε κι εσείς, όμως τις ημέρες αυτές δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή που να σας ανησυχεί. Ανεξάρτητα όμως με τις εξελίξεις που τρέχουν, ίσως να ήρθε επιτέλους η στιγμή να αναζητήσετε και αλλού την τύχη σας, σε τομείς που θα αναδεικνύονται τα ταλέντα σας.

Ταύρος

Στην προσπάθειά σας να βρείτε με ποιους τρόπους εξακολουθούν να υπάρχουν τα στηρίγματά σας, ίσως ανακαλύψετε και κάποιος ανθρώπους που θα έχουν όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αλλά και να σας βοηθήσουν σε επίπεδο επαγγελματικό. Διερευνήστε λοιπόν τις προϋποθέσεις που υπάρχουν και  το υλικό των ανθρώπων γύρω σας, πάρτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Για κάποιο λόγο όλα γίνονται και αυτό εάν σας συμβαίνει ίσως χρειάζεται, για να καταλάβετε και να βάλετε όρια, σε κάποιους ανθρώπους, που το μόνο που ξέρουν, είναι να ζητούν από σας, αφού τους δίνετε την εντύπωση, ότι είστε δεδομένοι. Μην παραπονιέστε λοιπόν για τις υπέρμετρες απαιτήσεις των άλλων, είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε ακόμα και στον  οικογενειακό. Με σωστά επιχειρήματα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Καρκίνος

Μπορεί η εποχή αυτή που ξεκινά,  για πολλούς να μοιάζει δύσκολη, εσείς όμως έχετε πάρει ήδη τα μηνύματα ότι σας πάει. Να ξέρετε ότι σε οποιοδήποτε χώρο και αν δραστηριοποιείστε, θα έχετε όχι μόνο την αναγνώριση των προσπαθειών σας, μα και τις προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα  στόχους και φιλοδοξίες σας.

Λέων

Εδώ θα φανεί το κατά πόσο, κάποιοι άνθρωποι αξίζει τον κόπο να συνεργάζεστε μαζί τους, ή αναλώνετε το δημιουργικό σας χρόνο περιμένοντας να δείτε να εξελίσσονται οι συνεργασίες σας. Τουλάχιστον από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί τα κριτήρια σας, να γίνονται σεβαστά, από εκείνους που συμπορεύεστε, είτε στο εργασιακό σας πεδίο αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και στο φιλικό. Κάντε σωστότερες επιλογές.

Παρθένος

Κάποιο έκτακτο έξοδο μια δαπάνη που δεν την υπολογίζατε, ίσως να απαιτηθεί από εσάς να την καταβάλετε, σε καιρούς δύσκολους. Αν έχει να κάνει όμως, με την υλικοτεχνική σας υποδομή, που σχετίζεται με το εργασιακό σας αντικείμενο, τότε να την προχωρήσετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε περικοπές κάπου αλλού. Σίγουρα πολύ σύντομα τα αποτελέσματα που θα φέρει, να αποσβέσουν την αξία της. Κάντε σωστότερη διαχείριση.

Ζυγός

Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα να σας καταβάλλουν, εξαιτίας κάποιων θεμάτων που χρίζουν λύσεις και αφορούν κυρίως το περιβάλλον της οικογένειάς σας και ίσως ένα ζήτημα με κάποιο παιδί εάν έχετε. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται την περίοδο αυτή, το ίδιο και η ψυχραιμία σας. Φροντίστε να τη διατηρήσετε αλλά εάν αισθανθείτε σήμερα ότι δυσκολεύεστε, καλύτερα να υποχωρήσετε από ότι σας πιέζει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/7/2021), η έκφραση της εσωτερικής έντασης που αισθάνεστε στο περιβάλλον σας, μάλλον δυσχεραίνουν τη θέση σας, παρά τη βελτιώνουν. Επειδή τις ημέρες αυτές, δε θα ξέρετε πώς να βρείτε το δίκιο σας, ή θα πάρετε απόφαση να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί, ή καλύτερα να μη μιλάτε καθόλου, εάν πρόκειται να τσακωθείτε. Βρίσκεστε σε μία εποχή, όπου θα πρέπει οριστικά να εγκαταλείψετε παλιές στρατηγικές και τρόπους έκφρασης.

Τοξότης

Χρησιμοποιείστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα, προκειμένου να φέρετε κάποιους ανθρώπους με τα νερά σας, αφού θα τους χρειαστείτε τόσο στο εργασιακό σας επίπεδο, όσο και σε προσωπικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστείτε τις παρεμβάσεις κάποιου ατόμου, προκειμένου να διατηρήσετε την εργασιακή σας θέση, ή την παρέμβαση ενός φιλικού σας προσώπου, προκειμένου να ρίξετε γέφυρες με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Ίσως τώρα να μπορέσετε να προγραμματίσετε μία έξοδο, ή μια μικρή κοντινή εκδρομή, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, το σίγουρο είναι, πως την απόδρασή σας θα την κάνετε. Να ξέρετε πως θα σας ανανεώσει πολύ, ενώ παράλληλα με τη θετική σας σκέψη, θα βάλετε μπρος τους επόμενους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Οι ημέρες αυτές, θα εξελιχθούν άκρως δημιουργικά και για το λόγο αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις περιστάσεις άμεσα.

Υδροχόος

Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και λιγότερη συναισθηματική ανασφάλεια χρειάζεστε προκειμένου να ακολουθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν όμως κάτι από αυτά, έχετε διαπιστώσει ότι αργεί να εξελιχθεί, μήπως τώρα θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε για λίγο πίσω και να ασχοληθείτε με κάτι εξίσου σημαντικό που αφορά, κάποιες λύσεις που επιβάλλεται να βρείτε στα πλαίσια της διαχείρισης της καθημερινότητάς σας;

Ιχθύς

Σε μία ημέρα με τόσες απαιτήσεις από εσάς, εκείνο που θα χρειαστείτε, είναι να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας και των οικονομικών σας. Τα έξοδα τρέχουν μαζί με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες και απαιτούν σύνεση από τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Επιπλέον σήμερα μπορεί να γίνεστε περισσότερο αφηρημένοι με αποτέλεσμα να υποστείτε μικροατυχήματα  που θα οφείλονται κυρίως από απροσεξίες.

LATEST POSTS

Χειροποίητες δημιουργίες από μακραμέ για να στολίσεις τον χώρο σου !

Το μακραμέ είναι μία μορφή τέχνης της κλωστουφαντουργίας με δεσίματα κόμπων και όχι ύφανσης και πλεξίματος. Αυτοί που ασχολούνταν κυρίως με το μακραμέ και συνέβαλαν στην εξάπλωσή τους παγκοσμίως ήταν οι ναυτικοί. Κατά την διάρκεια των πολυήμερων ταξιδιών τους στην θάλασσα έκαναν περίτεχνους κόμπους διακοσμώντας διάφορα αντικείμενα όπως λαβές μαχαιριών, μπουκάλια, διάφορα εξαρτήματα πλοίων αλλά […]

Πως να κάνεις αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο (2021)

Πως να κάνεις αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο: Προτίμησε ιστοσελίδες όπως το Banggood και το Gearbest Κάνε αγορές προϊόντων που έρχονται από Ευρωπαϊκές αποθήκες Χρησιμοποίησε ως μέθοδο αποστολής το Priority Direct Mail ή Priority Line Προτίμησε τοπικά καταστήματα μέσω του Wish Local Κάνε τις αγορές σου μέσω των Ευρωπαϊκών εκδόσεων του Amazon Οι καλύτερες ιστοσελίδες για αγορές από […]

Αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη (2-1)

Η πορεία των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο διπλό μικτό του oλυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά. Οι δύο πρωταθλητές μας ηττήθηκαν με 2-1 σετ (6-4, 4-6, tie break: 10-6) από τους εξαιρετικούς Αυστραλούς (Μπάρτι και Πιρς) κι έτσι δεν κατάφεραν να μπουν στη ζώνη των μεταλλίων. Έσβησε το όνειρο του μεταλλίου, […]

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2021)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (28/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια στη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε εμπόδια στους στόχους σας αλλά θα τα καταφέρετε. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια ίσως και από […]

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: