Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/6/2021)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/6/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα είναι μια θετική ημέρα για τη δημιουργικότητά σας, τα χόμπι που θα μπορέσετε να μοιραστείτε με τα αδέλφια σας αλλά και με άτομα μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε σήμερα να βρείτε λύσεις σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά που σας δυσκόλεψαν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε και θα έχετε θετικότητα στην επικοινωνία αλλά και μια πληροφορία ίσως σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε θετικά νέα για τα οικονομικά σας αλλά ίσως και μια μυστική οικονομική ενίσχυση που θα σας ανακουφίσει.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά ίσως να προβληθείτε μέσα από την επικοινωνία σας με φίλους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα νιώθετε αρκετά καλά και ίσως και χαρούμενοι ίσως και μέσα από κάποια επαγγελματική σας επιτυχία.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα έχετε ανάγκη να διασκεδάσετε με φίλους αλλά ίσως κάποιοι να κάνετε και μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/6/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και να εξισορροπήσετε δυσκολίες που προέκυψαν στην καριέρα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή εύνοια σήμερα σε νομικά  θέματα αλλά ίσως κάνετε και μια συνεργασία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές αλλά ίσως να πάρετε και κάποια χρήματα από την εργασία σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε πολύ ευχάριστη καθημερινότητα αλλά και αρμονική συνεργασία με τους συναδέλφους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα σήμερα αλλά ίσως τακτοποιήσετε και θέματα σπιτιού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s