Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/6/2021)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/6/2021), η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει στον 3ο σας οίκο και την επικοινωνία σας με το κοντινό σας περιβάλλον, με τα αδέλφια σας, με τα μεταφορικά σας μέσα αλλά και κάποιες συμφωνίες που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάσει τον 2ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα οικονομικά θέματα αλλά να μην εμπλέξετε φίλους με τα οικονομικά σας αφού μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας επηρεάσει αρκετά και ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας και να είστε αρκετά προσεκτικοί για εξαπατήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη σήμερα θα σας επηρεάσει στον 12ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να επιλύσετε ή να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν για να καταφέρετε κάποια σχέδιά σας ,σπουδές ή ένα ταξίδι  ωστόσο αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας θα πρέπει να το κοιτάξετε.

Λέων

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάσει αρκετά το ζώδιό σας αφού θα επηρεαστεί ο κυβερνήτης σας και ίσως να πρέπει να αποχωρήσετε από κάποιο στόχο σας ή από μια ομάδα λόγω κάποιων πισώπλατων κινήσεων αλλά και ίσως μια νέα αρχή που δεν γίνεται να ακολουθήσετε.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει στον 10ο σας οίκο και ίσως επανέλθετε σε μια εργασία ή ίσως θέλετε να κάνετε επαναφορά σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ωστόσο με τον Ποσειδώνα απέναντί σας ίσως να έχετε κάποιες εξαπατήσεις από συνεργάτες που θα πρέπει να προσέξετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους σήμερα θα σας επηρεάσει στον 9ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε αποφάσεις που έχετε πάρει για νομικά, σπουδές αλλά και θέματα με το εξωτερικό που ίσως να σας μπερδεύουν αρκετά για το πώς θα τα διαχειριστείτε στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/6/2021), η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει στον 8ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια δυσκολία να αποφασίσετε για οικονομικά θέματα αλλά να διαχειριστείτε και την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να διασκεδάσετε.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη σήμερα στους Διδύμους θα σας επηρεάσει στον 7ο σας οίκο και πολλοί ίσως έχετε επιστροφή συνεργατών ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε αρκετά προτάσεις που θα σας γίνουν και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει στον 6ο σας οίκο και την εργασία σας  και θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις που θα κάνετε αφού μπορεί να σχολιαστούν αλλά θα χρειαστεί να επανεξετάσετε ίσως και θέματα υγείας που ίσως παρουσιαστούν τώρα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα συμβεί στον 5ο σας οίκο και παρόλο που θα είναι αρκετά θετική προς το ζώδιό σας θα πρέπει να προσέξετε κάποιες επιλογές που θα κάνετε στον τρόπο διασκέδασης σας σε σχέση με τα οικονομικά σας. Επίσης μην πίνετε.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη σήμερα και Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάσει τον 4ο σας οίκο και μπορεί να πρέπει να κλείσετε τώρα συνεργασίες από το παρελθόν που επιστρέφουν στη ζωή σας ωστόσο προσέχετε και κάποιες βλάβες στο σπίτι σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s