Από την Μαίρη με μεράκι

στις

«Από την Μαίρη με μεράκι» …ένα λογότυπο που δημιουργήθηκε βασισμένο στην αγάπη και το μεράκι που δίνεται σε κάθε χειροποίητη δημιουργία!!

Στο σημερινό μας άρθρο θα γνωρίσουμε έναν πολύ όμορφο λογαριασμό , ο οποίος ασχολείται με χειροποίητες δημιουργίες και χρησιμοποιεί την τεχνική του μακραμέ, του πλεξίματος καθώς και του κεντήματος.

Για όσους δεν γνωρίζουν την τεχνική του μακραμέ με αυτή την πλέξη προκύπτουν ποικίλες υφές αποτελούμενες από κόμπους χρησιμοποιώντας κλωστές και έτσι ορίζεται το βασικό σχήμα και η λειτουργία του αντικειμένου.

Κάθε κόμπος μπορεί να δημιουργηθεί με το χέρι και δεν απαιτούνται άλλα εργαλεία, εκτός από ένα μεταλλικό μανταλάκι ή μια καρφίτσα με τα οποία ίσως, σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί να στερεωθεί το έργο.

Συνήθως, διαφορετικά κομμάτια ενωμένα με κόμπους συνιστούν μια δημιουργία, άλλες φορές όμως ενώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το πλέξιμο.

Εννοείται σε αυτό το σημείο ότι δεν χρειάζεται να τονίσω, πως ότι φτιάχνουν το κάνουν με πολύ αγάπη και μεράκι διότι αυτό φαίνεται από το άρτιο και άριστο αποτέλεσμα !

Η κύρια δημιουργός του «Από την Μαίρη με μεράκι» και μαμά της οικογενειακής δημιουργικής ομάδας τους η Μαίρη, άρχισε να ασχολείται με τα χειροποίητα αξεσουάρ για γυναίκες περίπου πριν από 7 χρόνια. Στην αρχή οι δημιουργίες ήταν για άτομα του συγγενικού ή του φιλικού τους κύκλου, στα οποία λόγω περιστάσεων θέλανε να τους κάνουνε μοναδικά και χειροποίητα δώρα.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε ένα ταξίδι με πολλά και δημιουργικά μονοπάτια, τα οποία τους έχουν οδηγήσει να αναζητήσουν καινούργιους τρόπους δημιουργίας και έμπνευσης.

Περνώντας ο καιρός και ολοκληρώνοντας αρκετές δημιουργίες πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν ένα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως στο Facebook και στο Instagram καθώς και να ενταχθούν και σε market place για χειροτέχνες, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν όλες τους τις δημιουργίες τους .

Στο «Από την Μαίρη με μεράκι» θα βρείτε ποικίλα χειροποίητα , όπως είδατε και από τις φωτογραφίες όπως, τσάντες , κουκλάκια τα οποία ειναι τόσο μα τόσο όμορφα που το θεωρώ ένα πολύ όμορφο δώρο για παιδί καθώς δεν είναι τα συνηθισμένα και τα κλασσικά κουκλάκια του εμπορίου, αντιθέτως είναι μοναδικό , χειροποίητο και κυρίως φτιαγμένο με πολύ αγάπη για τον κάθε πελάτη .

Εαν σου αρέσουν και σε εσένα αυτά που φτιάχνουν και θέλεις και να αποκτήσεις ένα ή περισσότερα από τα μοναδικά χειροποίητα τους το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και να ξεκινήσεις αμέσως τις αγορές σου !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s