Η βιομηχανία της ομορφιάς

Η βιομηχανία της ομορφιάς συντηρείται από την επιθυμία μας για άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.

Για να το καταστήσω πιο σαφές, δεν θέλουμε να τρώμε υγιεινά και να πίνουμε πολύ νερό με σκοπό να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα φυσικά ,αντιθέτως θέλουμε να τρώμε ό,τι  πιο ανθυγιεινό γίνεται και να αγοράζουμε κρέμες που μας υπόσχονται εμφανής αποτελέσματα σε 10 ημέρες.

Επίσης, δεν θέλουμε να κόβουμε τα μαλλιά μας συχνά ώστε να απομακρύνουμε την ψαλίδα, αλλά να αγοράσουμε κάποιο προϊόν που υπόσχεται πως θα αναζωογονήσει την τρίχα και θα την επαναφέρει στην φυσική της καλή κατάσταση .

Το ίδιο συμβαίνει και με το γυμναστήριο και τις δίαιτες , διότι δεν επιθυμούμε να κάνουμε δίαιτες και να τρέχουμε στα γυμναστήρια και όπως είναι λογικό, βρίσκουμε κρέμες και προϊόντα για να χάσουμε πόντους από διάφορα σημεία του σώματος μας και ευελπιστούμε να αποκτήσουμε γυμνασμένο σώμα με την εφαρμογή μιας κρέμας.

DIY: Η μάσκα ομορφιάς που χρειάζεσαι για λαμπερή επιδερμίδα

Συνοψίζοντας, δεν είναι κακό που νοσταλγούμε γρήγορα αποτελέσματα απλώς πρέπει να γνωρίζουμε και να βεβαιωθούμε πως οι αγοραστικές μας συνήθειες όσον αφορά στα προϊόντα ομορφιάς είναι υγιείς.

Δοκίμασα την μάσκα προσώπου με τα χαρτομάντηλα

Latest from the Blog

Happy Day: Τέλος από την εκπομπή της Τσιμτσιλή – «Ήρθε ξαφνικά ανακοίνωση ότι…»

Τέλος από το Happy Day και το ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Συνεχίστε την ανάγνωση Happy Day: Τέλος από την εκπομπή της Τσιμτσιλή – «Ήρθε ξαφνικά ανακοίνωση ότι…»

Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Μία καταρρακτώδης βροχή στο Ντουμπάι στάθηκε ικανή να δούμε εικόνες χάους και καταστροφής. Ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι εκτεταμένες πλημμύρες συνέχισαν να κατακλύζουν την πόλη.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Σχολιάστε