Πέντε πράγματα που δεν έχουν πια θέση στην ντουλάπα σας

στις

Εδώ και μερικά χρόνια ο ρυθμός με τον οποίο όλοι καταναλώνουμε είναι τρομακτικός. Ρούχα και αξεσουάρ, γεμίζουν τις ντουλάπες και έρχεται μία στιγμή που δεν μπορείτε να επιλέξετε τι να φορέσετε από το χάος που έχει δημιουργηθεί. Έτσι καταλήγετε να ντύνεστε με λευκό T-shirt και τζιν. Όχι αυτός ο συνδυασμός δεν είναι προβληματικός, το αντίθετο, μπορεί να γίνει ό,τι πιο κομψό και ενδιαφέρον, αν μάλιστα επιλέξετε και τα ιδανικά αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, η δημιουργία μιας capsule συλλογής και μιας πιο οργανωμένης ντουλάπας είναι «το νέο μαύρο». Ξεκινώντας το ξεκαθάρισμα θα αναγκαστείτε να αποχωριστείτε κάποια ρούχα.  Παρακάτω ακολουθούν πέντε πράγματα με τα οποία μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Οι κάλτσες που δεν είναι  ζευγάρι

Ίσως υπάρχει ένας μαγικός πλανήτης που μαζεύει όλες τις κάλτσες, τα τσιμπιδάκια και τα κοκκαλάκια που χάνονται.Εκείνες λοιπόν οι κάλτσες που έχουν μείνει μόνες τους γιατί το «ταίρι» τους μετανάστευσε εκεί, δεν έχουν πια θέση στην ντουλάπα σας. 

Tα  ρούχα που δε είναι στο νούμερό σας

Δεν χρειάζεται να κρατάτε ούτε αυτά που σας είναι μικρά, ούτε και αυτά που σας είναι μεγάλα. Αν κάποιο μπορεί να μεταποιηθεί, καλώς, διαφορετικά δεν το χρειάζεστε. Χαρίστε το ή στείλτε το στην ανακύκλωση.

Τα T-shirts που έχουν καταστραφεί

Είναι βέβαιο πως δεν χρειάζεται να κρατήσετε όλα αυτά που έχετε για να τα φοράτε στον ύπνο. Διαλέξτε αυτά τα 2-3 που σας βολεύουν και τα άλλα αφήστε τα στην ανακύκλωση.

Tα  παπούτσια με τα οποία δεν μπορείτε να περπατήσετε

Όλοι μας έχουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι πανέμορφο αλλά όχι πολύ βολικό. Παρόλα αυτά αν στη συλλογή σας υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν το περπάτημα μαρτύριο, όσο και αν σας αρέσουν, δεν έχουν θέση στη συλλογή σας

Τα  ρούχα με λεκέδες

Δυστυχώς δεν υπάρχει μαγικό καθαριστικό. Αν κάτι έχει λερωθεί και έχει πλυθεί ξανά και ξανά με κάθε τρόπο, το έχει αναλάβει το καθαριστήριο και το σημάδι παραμένει, ήρθε η στιγμή να το αποχαιρετίσετε. Ο λεκές δεν θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας οπότε οπότε δυστυχώς αυτό σημαίνει πως έφτασε το τέλος του. Η θέση του πια είναι στην ανακύκλωση.

Πηγή: missbloom.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s