διαφήμιση

Υπέροχοι πίνακες ζωγραφικής

Η ζωγραφική είναι μία από τις πλέον διαδεδομένες τέχνες, η οποία συντελεί στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη και ενεργειακή ενδυνάμωση του ατόμου.

Η ζωγραφική υπήρξε ένας από τους πρώτους τρόπους έκφρασης του ανθρώπου, ο οποίος προσπάθησε να αποτυπώσει το περιβάλλον και τις συνθήκες διαβίωσης του σχεδιάζοντας στα σπήλαια όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτες ανθρώπινες φυλές.

Μέσα στους αιώνες η ζωγραφική έγινε τέχνη, εκφράζοντας όχι μόνο την απτή πραγματικότητα αλλά και την εσωτερική κατάσταση του εκάστοτε καλλιτέχνη που προσπαθούσε μέσω του σχεδίου να εξωτερικεύσει την δική του αντίληψη, το δικό του συναίσθημα.

Στο σημερινό μας άρθρο θα γνωρίσουμε μια δημιουργό ή οποία ασχολείται με την ζωγραφική και έχει δημιουργήσει αρκετούς και πολύ εντυπωσιακούς πίνακες .

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε εργαστήριο ζωγραφικής και έχει συμμετάσχει και σε κάποιες εκθέσεις ζωγραφικής.

Το τελευταίο διάστημα όμως της αρέσει να ζωγραφίζει κυρίως πάνω σε κεριά και σε λαμπάδες.

Επίσης της αρέσει να ζωγραφίζει σε κούπες και πάνω σε άλλα μικροαντικείμενα.


Η δημιουργός μας αν μου επιτρέπεται η έκφραση είναι ανήσυχο πνεύμα με την έννοια ότι της αρέσει να ασχολείται και να δημιουργεί ποικίλα πράγματα και για να το καταστήσω περισσότερο κατανοητό, έχει ασχοληθεί και με τον σχεδιασμό και την επεξεργασία άλμπουμ βάπτισης και γάμου.

Στο παρελθόν δούλευε σε εργαστήριο φωτογραφίας στο χειροποίητο άλμπουμ και ακόμα και σήμερα συνεργάζεται με κάποιους φωτογράφους για να τους φτιάχνει τα άλμπουμ.

Για να μπορείς να ενημερώνεσαι για τα υπέροχα σχέδια που θα δημιουργεί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όσον αφορά στις παραγγελίες σου επικοινωνείς με την ίδια την δημιουργό .


Στήριξε το Serendipity⬇❤

10,00 €

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: