Χωρίς κατηγορία

Odd & Old πρωτότυπα δώρα σε μπαουλάκι

Στο σημερινό μας άρθρο θα γνωρίσουμε την Ρούσσα Νεονάκη , η οποία είναι παιδαγωγός και εικαστικός. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες από τα μοναδικά χειροποίητα μπαουλάκια ( που κατά την γνώμη μου είναι ένα πολύ όμορφο δώρο και αρκετά πρωτότυπο ) δημιουργεί ένα σετ , το οποίο περιλαμβάνει το μπαουλάκι , το θέμα του (αντίστοιχη ιστορία ) και το χειροποίητο κόσμημα.

Το odd&old είναι η ιστορία τριών κοριτσιών. Η Ματίλντα, η Φρίντα και η Κλημεντίνη. Κάθε κορίτσι και ένα μπαουλάκι, κάθε μπαουλάκι μια ζωγραφισμένη ιστορία να τη διαβάσεις να τη φορέσεις να τη κρατήσεις..

Κάθε μπαουλάκι είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και μέσα έχει μια κάρτα με την ιστορία της ηρωίδας του και ένα κόσμημα επίσης χειροποίητο από την δημιουργό μας .

Μέσα στο μπαουλάκι υπάρχει η ιστορία και ένα κόσμημα που πάνω του υπάρχει η ιστορία ζωγραφισμένη .

Με αυτόν τον τρόπο, αυτός που θα το αγοράσει έχει την δυνατότητα να το κρατήσει σαν αντικείμενο τέχνης, σαν διακοσμητικό και ασφαλώς και να το φορέσει.

Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο η δημιουργός μας θέλησε να διηγηθεί μια ιστορία με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο και να το συνδυάσει με τις καλλιτεχνικές τις ιδιότητες.

Τέλος να τονίσω ότι όλες οι ιστορίες και φυσικά τα μπαουλάκια είναι μοναδικά και διαφορετικά μεταξύ τους.

Ακολουθήστε την Odd and Old στο instagram και στο facebook για να ανακαλύψετε τα υπόλοιπα σχέδια καθώς και τα νέα που θα δημιουργεί και φυσικά για να αποκτήσετε και εσείς ένα από αυτά τα μοναδικά μπαουλάκια .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: