Δεν θα πιστεύεις τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις παγωμένο ζαχαρούχο γάλα με καφέ

Μπορεί το παγωτό να έχει τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες την τιμητική του, ωστόσο λίγοι από εμάς μπαίνουν στη χρονοβόρα διαδικασία να το φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι. Κι όμως τελικά ίσως δεν είναι όσο δύσκολο νομίζαμε…

Ο Αυστραλός David Chilcott, γνωστός και με το όνομα the One Pot Chef στο Youtube, έχει ανεβάσει ένα βίντεο, όπου δείχνει πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις νόστιμο παγωτό με μόλις 3 υλικά: Στιγμιαίο καφέ, ζαχαρούχο γάλα και κρέμα γάλακτος. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Αφού το μίγμα παγώσει, ο David σερβίρει το πιο αφράτο, κρεμώδες και λαχταριστό σπιτικό παγωτό που έχουμε δει ποτέ.

Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώθηκαν ακόμα και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές στη Φθιώτιδα, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία.

Συνεχίστε την ανάγνωση Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Μία καταρρακτώδης βροχή στο Ντουμπάι στάθηκε ικανή να δούμε εικόνες χάους και καταστροφής. Ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι εκτεταμένες πλημμύρες συνέχισαν να κατακλύζουν την πόλη.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Σχολιάστε